Bellen via Laptop

Bellen via Laptop
Rate this post

Klaar voor een revolutionaire oplossing waarbij je veel meer kunt dan bellen via je laptop en gebeld worden? Laat je verbazen over de tal van mogelijkheden die onze oplossing jou te bieden heeft.

Als organisatie wil je overal bereikbaar zijn via een vast telefoonnummer. Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, jij wil flexibiliteit en altijd en overal bereikbaar kunnen zijn op jouw vaste telefoonnummer.

Jouw vaste telefoontoestel kan je niet altijd overal mee naar toe nemen, maar je laptop wel! VOIPZeker speelt hierop in door ervoor te zorgen dat jij kan bellen en gebeld kan worden via een laptop overal ter wereld via jouw vaste telefoonnummer. De desktop app van VOIPZeker, de Unite Phone zorgt ervoor dat jij gemakkelijk (video) kunt bellen met je collega’s zodat het werken op afstand toch dichter lijkt. Met de revolutionaire desktop app Unite Phone van VOIPZeker, is veel meer mogelijk dan alleen maar bellen via je laptop en je inkomende oproepen beantwoorden!

 

Wachtrijen real-time inzien, monitoren en wijzigen

 

Wil jij echt de touwtjes in je eigen handen? Dan hebben wij een ultieme oplossing voor het beheer van jouw wachtrijen ontwikkeld. Via je desktop app kan je met een oogopslag jouw wachtrijen monitoren. Je ziet namelijk precies welke klant er in de wachtrij staat en op welke positie. Hierbij kan je belangrijke klanten voorrang geven en deze naar een hogere positie verplaatsen waardoor ze eerder geholpen worden.

Maar er is meer! Je kan jouw belangrijke klanten ook direct uit de uit de wachtrij plukken en doorzetten naar een vrije medewerker! Dat is pas echt VIP-service.  Bij elk gesprek weten wie er belt (naamherkenning)

In onze Unite Phone desktop app is voorzien van een unieke oplossing die je bij geen andere provider terugvindt. Met onze desktop app op jouw laptop weet je wie er belt voor je het gesprek opneemt. Onze desktop app koppelt een zakelijk telefoonnummer aan een organisatie en naam, zodat jij in één oogopslag ziet wie er belt een waarvandaan deze persoon belt. De naamherkenning opereert volledig onafhankelijk. Dat wil zeggen dat je geen CRM-koppelingen of database nodig hebt om deze informatie te zien. Wij sturen de organisatienaam direct mee zodat je bij elk gesprek altijd ziet welke organisatie jou belt. Hierdoor kun je gelijk jouw gesprek voorbereiden en de klant beter te woord staan.

 

De ultieme desktop app voor alle zakelijke telefonie

 

Bellen via je laptop is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Unite Phone is een revolutionaire desktop app ontwikkeld door VOIPZeker. Een laptop is voldoende om je hele kantoor te beheren,  je hebt geen vaste telefoon meer nodig.  Met deze desktop app kun je zowel inkomende oproepen ontvangen als uitgaand bellen. Mocht je ondanks alle slimme functies en oplossingen toch net even een oproep gemist hebben, dan zie je direct terug in je dashboard in de app zodat jij direct terug kunt bellen. De Unite Phone van VOIPZeker zorgt ervoor dat het bellen via een laptop naar een nieuw niveau wordt getild. Zo ben je altijd en overal bereikbaar en super flexibel.

Meer dan 75 functies! Om het maximale uit onze oplossingen te halen hebben wij de Unite Phone gecombineerd met onze Unite telefooncentrale waardoor je gebruik kunt maken van meer dan 75+ functionaliteiten. Denk aan uitgebreide: welkomstteksten, keuzemenu’s, doorschakelfuncties, voicemail op verschillende niveaus, wachtrij en nog veel meer.

Bekijk alle functionaliteiten

 

De Unite telefooncentrale groeit met jouw bedrijf mee

 

Bellen via laptop is perfect voor iedereen en past in ieder budget, je betaalt namelijk geen eenmalige kosten voor de aanschaf van vaste telefoons of de installatie ervan. Er is geen bekabeling nodig voor extra poorten om telefoons op te kunnen aansluiten. Start met het bellen via laptop en je hebt verder niets meer nodig. Met één klik op de knop kun jij binnen 3 minuten starten met bellen!

Unite Phone Creëert geen flexplek maar een flex organisatie waarbij jij bepaalt wanneer jij of jouw collega’s thuis gaan werken of op kantoor. Schaal binnen enkele minuten op door een extra aansluiting toe te voegen voor een nieuwe collega. Unite Phone is een razend populaire oplossing die super flexibel is maar bovenal geeft deze ultiem vrijheid!

 

Start nu met bellen via je laptop

Start vandaag met bellen via je laptop. Bekijk de onze mogelijkheden van onze revolutionaire Unite Phone – bellen via desktop.

Bekijk Unite Phone nu

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen