Yealink SIP-T42U VoIP Telefoon

 90,12

EAN: 6938818304826 SKU: SIP-T42U Categorieën: , Tags: , , ,

Belangrijk: Toestel wordt excl. poweradapter geleverd. Bestel de Yealink PS-T4 Poweradapter.

Yealink SIP-T42U VoIP Telefoon

De Yealink SIP-T42U VoIP telefoon is de opvolger van de SIP-T42S, SIP-T42U is het instapmodel uit de nieuwe T4U serie. Dit toestel is ontworpen voor optimale samenwerking met veelgebruikte platforms. Yealink heeft hierbij de jarenlange ervaring met bureautoestellen meegenomen in de doorontwikkeling. De telefoon ondersteunt 12 SIP accounts, HD audiokwaliteit, twee USB aansluitingen en heeft een helder 2,7″ LCD scherm (192x64p) waar alle belangrijke informatie (zoals het nummer en de contactpersoon) in één oogopslag te lezen is.
De T42U is een flexibel toestel dat makkelijk uit te breiden is met met Bluetooth of Wifi via de USB poort.

HD geluidskwaliteit

Het geluid van de Yealink SIP-T42U wordt door de Opus codec naar een hoger niveau getild. Opus levert een hogere HD audiokwaliteit dan andere codecs. De stem van jouw gesprekspartner komt dus altijd helder en natuurlijk over. Een ander pluspunt van de Yealink SIP-T42U is dat deze HAC (Hearing Aid Compatible) is wat het toestel ook geschikt maakt voor slechthorenden.

USB aansluitingen

De Yealink SIP-T42U heeft twee USB aansluitingen, zo kun je een USB headset of optionele Bluetooth of WiFi dongel aansluiten om draadloos verbinding te kunnen maken met het toestel Wi-Fi via WF40/WF50 en Bluetooth via BT40/BT41 dongel.

PoE en headsetaansluiting

De Yealink SIP-T42U is uitgerust met twee Gigabit (1000 Mbps) LAN aansluitingen met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE). Met deze aansluitingen kunt je het toestel doorlussen naar een computer en tegelijkertijd van voeding voorzien. Hiervoor heb je wel een PoE switch nodig. Ook zit er een headsetaansluiting (RJ9) met EHS ondersteuning op het toestel. Zo kan een gesprek op afstand worden aangenomen wanneer je een draadloze headset gebruikt.