Gigaset Maxwell Basic VoIP telefoon OP=OP

 39,15

EAN: 4250366845609 SKU: S30853-H4002-R101 Categorieën: , Tags: , ,

Gigaset Maxwell Basic – de ideale, functionele en betaalbare zakelijke Voip telefoon

Dit maakt Maxwell Basic tot het VoIP toestel voor elk zakelijk gebruik. Maxwell Basic ondersteunt werknemers bij het beheren van al hun communicatieprocessen inclusief hun zakelijke gesprekken en telefoonboeken.
Flexibel gebruik, probleemloze configuratie en uitzonderlijk breedbandgeluid maken de Maxwell Basic perfect geschikt voor intuïtieve zakelijke communicatie.

Intuïtief gebruik

De Maxwell Basic beschikt over een helder, zwart/wit verlicht monochroom display (128×48)  en een navigatietoets voor eenvoudige toegang tot alle instellingen. Het scherm geeft de informatie in hoog contrast weer, waardoor het ook onder een brede hoek goed te lezen is. 

Geïntegreerde communicatie en samenwerkingsfuncties

De Maxwell Basic heeft Maxwell-DNA  en is dus UC&C-compatibel voor maatwerkoplossingen. Dit communicatiemiddel past perfect in elk Gigaset Pro-netwerk, kan met steeds meer ITSP‘s en telefoonsystemen van derden naadloos samenwerken.
Auto-provisioning maakt installeren van dit toestel in Gigaset Pro netwerken kinderspel en garandeert stressvrije communicatie met de opkomende UC&C-systemen nu en in de toekomst.

Het moderne zakenleven kan niet meer zonder handsfree-functie. Maxwell Basic komt op tal van manieren aan deze eis tegemoet. Maxwell Basic ondersteunt HD-audio voor zowel handsfree als headset.

Beweegbare voet en wandbevestiging

Elke gebruiker wil zijn toestel weer anders aangepast hebben.
En elke locatie is anders: een andere lichtinval, te weinig ruimte op het bureau of een grotere afstand naar de telefoon. Dankzij een uitklapbare voet met drie verschillende standen (ongeveer 120-140 graden)  en de losse muurbeugel is de Maxwell Basic geschikt voor elke situatie.