Yealink SIP-T48U VoIP telefoon

 220,90

EAN: 6938818304321 SKU: SIP-T48U Categorieën: , Tags: , ,

Belangrijk: Toestel wordt excl.poweradapter geleverd. Bestel de Yealink PS-T4 Poweradapter.

Yealink SIP-T48U VoIP telefoon

De Yealink SIP-T48U VoIP telefoon is het meest uitgebreide topmodel van Yealink T4x serie, de opvolger van Yealink SIP-T48S. Het toestel ondersteunt 16 lijnen en is voorzien van een 7 inch touchscreen en twee Gigabit LAN poorten met PoE ondersteuning. Via de USB-poorten kunt je het toestel eventueel uitbreiden met Bluetooth, WiFi of een USB opslagapparaat.

Gigabit VoIP telefoon met kleurenscherm

De Yealink SIP-T48U is voorzien van een groot en helder LCD kleurenscherm van 7″ en is het absolute topmodel van Yealink. Met twee Gigabit ethernet aansluitingen, 29 touch keys, HD geluid en een headsetaansluiting is dit het perfecte toestel voor op kantoor. De luxe vormgeving en de mogelijkheid tot 16 SIP accounts maken deze VoIP telefoon uitermate geschikt voor gebruik op een receptiepost.

HD geluidskwaliteit

Het geluid van de Yealink SIP-T48U wordt geoptimaliseerd door de Opus-codec, welke een hogere HD audiokwaliteit levert dan andere codecs. Geluid komt altijd helder en natuurlijk over het lijkt net alsof de gesprekspartners zich in dezelfde ruimte begeven.

USB poort

Aan de achterzijde van de Yealink SIP-T48U heb je twee USB poorten waarop je een Bluetooth (BT40/BT41) of WiFi (WF40) dongle kunt aansluiten. Hierdoor kunt je het toestel combineren met een Bluetooth headset of deze draadloos verbinden met het netwerk. Voor het lokaal opnemen van gesprekken kunt je gebruikmaken van een extern USB opslagapparaat.

PoE en headsetaansluiting|

De Yealink SIP-T48U is uitgerust met twee Gigabit (1000 Mbps) LAN aansluitingen met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE). Met deze aansluitingen kunt je het toestel doorlussen naar een computer en tegelijkertijd van voeding voorzien. Hiervoor heb je nog wel een PoE switch nodig. Ook zit er een headsetaansluiting (RJ9) met EHS ondersteuning op het toestel. Zo kan een gesprek op afstand worden aangenomen wanneer je een draadloze headset gebruikt.