Cisco CP 8861 VoIP Telefoon

 319,76

EAN: 882658829864 SKU: CP-8861-3PCC-K9= Categorie: Tags: , , , ,

Belangrijk: Toestel wordt exclusief poweradapter geleverd. Bestel de Bestel de Cisco CP-PWR-CUBE-4=

Cisco CP-8861 Multiplatform Firmware VoIP telefoon

Cisco CP-8861-3PCC-K9= Multiplatform VoIP telefoon met stijlvol ergonomisch design, 5 inch breedbeeld VGA (800×480 pixel) 24-bits kleurenscherm, 10 SIP accounts, 10 programmeerbare 3 kleuren (rood-groen-geel) voor BLF/lijn status en functietoetsen, eenvoudig te gebruiken IP telefoon met verstelbare standaard waarmee je de kijkhoek naar wens kan aanpassen. Met de Cisco CP-8861 zakelijke telefoon kan je jouw persoonlijke productiviteit verhogen door de zeer hoogwaardige gebruikerservaring die zowel krachtig als makkelijk te gebruiken is.
De CP-8861 vaste telefoon combineert een aantrekkelijk ergonomisch ontwerp met breedband audio, ‘always-on’ betrouwbaarheid en uiterst veilige en krachtige VoIP-communicatie.

Bureautelefoon met Bluetooth en WiFi

Cisco CP-8861 ondersteund Bluetooth 4.0. waarmee je tot drie apparten gelijktijdig met dit telefoontoestel kunt koppelen. Dit is met name handig wanneer je jouw mobiel en headset wilt verbinden via Bluetooth. Deze vaste telefoon met WiFi ondersteunt de (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) standaarden, zodat je de telefoon niet hoeft aan te sluiten via een LAN-kabel. Standaard wordt deze telefoon gevoed middels PoE (Power of Ethernet). Wanneer je de Cisco telefoon op het WiFi netwerk aansluit heb je wel de Cisco CP-PWR-CUBE-4= Poweradapter nodig.

HD audiokwaliteit

De superieure HD-audiokwaliteit met echo annulering: full duplex (G.722) bevind zich zowel handset als op de speaker voor kristalheldere audiokwaliteit tijdens het bellen. De Cisco heeft ook een EHS (Electronic Hook Switch) ondersteuning voor draadloze headsets en HAC (Hearing Aid Compatible), dit is een ondersteuning die compatibel is met de meeste gehoorapparaten.

Programmeerbare lijntoetsen

De Cisco CP-8861 zakelijke telefoon heeft programmeerbare lijntoetsen. Deze toetsen kun je configureren om meerdere telefoonnummers of oproepfuncties zoals snelkiesnummers te ondersteunen. Met de functietoetsen krijg je met één druk op de knop toegang tot applicaties, berichten, een telefoonboek en veel gebruikte functies zoals een gesprek in de wacht zetten, hervatten, doorverbinden, Do not disturb (DND) en vergaderen. 

Intelligent Proximity

Cisco Intelligent Proximity combineert het beste van het bureau en de mobiele wereld samen. Koppel jouw mobiele apparaat (telefoon of tablet) aan jouw bureautelefoon en creër zo eenvoudig een extra telefoonlijn. Via jouw bureautelefoon kan je gesprekken van jouw mobiel ontvangen en ook uitbellen. De contactpersonen en gespreksgeschiedenis van jouw mobiel worden eenvoudig gedeeld met de bureautelefoon en omgekeerd. Gebruik jouw bureautelefoon om de lijst met contactpersonen van jouw mobiele telefoon weer te geven, dit is een handige manier om een contactpersoon weer te geven zonder dat je jouw mobiele telefoon erbij hoeft te pakken. Je kan ook de signaalsterkte en het batterijniveau van het mobiele apparaat op de bureautelefoon weergeven. Cisco CP-8861 ondersteunt verbindingen van Android- en iOS-telefoons.

Receptie module

De Cisco CP-8861 is ook gemakkelijk uit te breiden tot receptie telefoon. Met de Cisco CP-BEKEM Expansion Module krijg je 108 extra programmeerbare toetsen (er kunnen maximaal 3 modules aan elkaar gekoppeld worden).
*Opmerking: De Cisco CP-BEKEM-3PCC= 8800 Key Expansion Module heeft geen eigen lokale voeding, module krijgt stroom via de USB poort van de bijgevoegde telefoon. De USB poort werkt niet als er meer dan één KEM module is aangesloten op een Cisco IP-telefoon CP 8861 met 802.3at PoE+, je dient een Cisco CP-PWR-CUBE-4= Poweradapter te gebruiken.

Gigabit Ethernet Poorten

De Cisco CP-8861 vaste telefoon heeft twee Gigabit LAN poorten met Power over Ethernet ondersteuning. Sluit het toestel aan op jouw netwerk en het is direct klaar voor gebruik. De tweede Gigabit LAN-poort kan je gebruiken om de telefoon direct door te lussen met jouw PC zodat je geen aparte LAN kabel hoeft aan te leggen voor de PC.