Gigaset N510 IP Pro + S650H Pro Bundel

 183,94

Uitverkocht

EAN: 4250366849591 SKU: S30852-H2617-R101 Categorie: Tags: , , , ,

Gigaset N510 IP Pro + S650H Pro Bundel – Professionele IP DECT oplossing

Gigaset IP Dect bundel met 1x de Gigaset Pro S650H handset en 1x het N510 basisstation voor zakelijke kantooromgevingen.

Gigaset N510 IP Pro

Dect IP Basisstation voor vele Gigaset handsets en 4 gelijktijdige gesprekken in uitstekende geluidskwaliteit, compatibel met een groot aantal VoIP Providers en telefooncentrales.
Geschikte handsets op dit moment zijn: R650H Pro, S650H Pro en de SL750H Pro

Parallelle gesprekken en meerdere lijnen

Het N510 IP Pro DECT IP basisstation biedt geavanceerde mobiele communicatie voor maximaal 6 gebruikers. Op het DECT IP basisstation kunnen tot 6 handsets worden aangemeld. Hierbij heb je de keuze uit een groot aanbod van compatibele Gigaset handsets. Het DECT IP basisstation ondersteunt tot 6 verschillende VoIP accounts en telefoonnummers en is dus de ideale oplossing voor meerdere gebruikers of verschillende lijnen. Er kunnen tot 4 gesprekken parallel worden gevoerd. Het online telefoonboek maakt het opzoeken van personen en zakelijke contacten in online telefoonboeken van diverse providers heel eenvoudig.

Gigaset S650H  Pro

De S650H Pro is de optimale handset voor dagelijks gebruik in kantooromgevingen. Het eerste  wat opvalt is hoe goed de S650H in de hand ligt. De volumetoetsen aan de zijkant zorgen voor veel comfort tijdens een gesprek; en de toetsen zijn optimaal vormgegeven voor het gemakkelijk invoeren van telefoonnummers. Dankzij de hoogwaardige polymeer afwerking is de handset bestand tegen krassen en desinfecteermiddelen.

De handset beschikt over nuttige zakelijke functies zoals Bluetooth, trilstand en diverse geluidsprofielen, waarmee je het toestel volledig aan jouw wensen kunt aanpassen. Met de micro USB interface is de S650H voorbereid op toekomstige software updates, waardoor ondersteuning van Gigaset DECT netwerken altijd optimaal blijft. Daarmee is de handset uitermate geschikt voor het N720/N870 DECT IP multicell en N510/N670 IP single cell systeem van Gigaset pro.

Eenvoudige configuratie

In combinatie met andere telefooncentrales en providers wordt de installatie ondersteund door MAC gebaseerde autoprovisioning of configuratiecodes.

ECO DECT: Pure energiebesparing zonder DECT-signaal

De zuinige netadapter van de Gigaset N510 IP PRO verbruikt minder elektriciteit, wat goed is voor het milieu en de portemonnee. Net als alle andere Gigaset basisstations vermindert dit toestel variabel het DECT signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Daarnaast kun je het DECT signaal van de Gigaset N510 IP met 80% verminderen door eenvoudig de ECO modus op de aangemelde handset in te schakelen. En als je de functie ECO Mode Plus van de aangemelde handset inschakelt, wordt het DECT signaal uitgeschakeld als de handset op standby staat.

Ontdek dit veelzijdige DECT IP basisstation voor kleine ondernemingen met zijn groot aantal telefoonfuncties voor een hogere productiviteit: de Gigaset N510 IP PRO.

Specificaties

N510IP Pro
* 6 handsets aan te melden
*  6 SIP accounts in te stellen
*  4 gelijktijdige VoIP gesprekken
*  HD-voice via High Definition Sound Performance
*  PoE ondersteuning
*  Lokaal netwerk en openbare onlinetelefoonboek

S650H Pro
*  Helder 1,8″ LCD kleurendisplay
*  8 regels tekst, 128 x 60 pixels
*  Spreektijd van 12 uur, stand-by tijd 300 uur
*  Intern telefoonboek voor 500 contacten
*  Ingebouwde speakerphone
*  Inclusief eigen oplaadstation
*  Headset-gebruik via Bluetooth of 2,5 mm-aansluiting
*  Gegevensuitwisseling via Bluetooth of micro-USB