Cisco CP 8841 VoIP Telefoon

 343,20

EAN: 882658829833 SKU: CP-8841-3PCC-K9= Categorie: Tags: , , ,

Belangrijk: Toestel wordt exclusief poweradapter geleverd. Bestel de Cisco CP-PWR-CUBE-4=

Cisco CP-8841 Multiplatform Firmware VoIP Telefoon

De Cisco CP 8841 is een gebruiksvriendelijke VoIP-telefoon met 10 SIP accounts, 10 programmeerbare lijn/BLF toetsen, 5 inch WVGA-kleurendisplay, 2 Gigabit LAN-poorten en een RJ-9 headset aansluiting is een perfect toestel voor op kantoor.

Telefoon met voorkeuzetoetsen

Cisco CP-8841 zakelijke telefoon heeft programmeerbare lijntoetsen, deze toetsen kunnen geconfigureerd worden om meerdere telefoonnummers of oproepfuncties zoals snelkiezen te ondersteunen. Met vaste functietoetsen met één druk op de knop, toegang tot applicaties, berichten, telefoonboek en vaak gebruikte functies zoals een gesprek op wacht zetten, hervatten, doorverbinden, DND en vergaderen. Toetsen met achtergrondverlichting bieden flexibiliteit voor het selecteren en schakelen door menu’s.

Cisco met uitstekende HD audiokwaliteit – EHS ondersteuning

Superieure HD-audiokwaliteit: full duplex (G.722) zowel handset als de speaker, echo annulering voor uitzonderlijke duidelijkheid bij telefonische communicatie. Met de breedband audio profiteer je van een hoge geluidskwaliteit zowel via de hoorn van het toestel als via de ingebouwde speaker.
Voordelen van Electronic Hook Switch:
EHS (Electronic Hook Switch) heeft de gebruiker mogelijkheid om het gehele telefoongesprek via zijn headset te beheren. Het biedt comfort en bewegingsvrijheid. Tevens is erg handig aangezien de gebruiker niet meer vlakbij de telefoon hoeft te blijven.
Zodra jouw telefoon over gaat, hoor je dit duidelijk door de headset. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je gesprekken ver van jouw bureau kan opnemen en ophangen. Tevens kan je de mute modes en het volume direct via de headset beheren.

Gigabit Ethernet Poorten

De Cisco CP-8841 vaste telefoon heeft twee Gigabit LAN poorten met Power over Ethernet ondersteuning. Sluit het toestel aan op jouw netwerk en het is direct klaar voor gebruik, de tweede Gigabit LAN-poort kun je gebruiken om de telefoon direct door te lussen met jouw PC zodat je geen aparte LAN kabel hoeft aan te leggen.