Cisco CP 7832 IP Vergadertelefoon

 360,69

Cisco CP 7832 IP Vergadertelefoon

De Cisco CP 7832 IP Vergadertelefoon met (3PCC – Third-Party Call Control) Multiplatform Firmware is eenvoudig te gebruiken conferentie toestel dat superieure HD-audioprestaties biedt voor directiekantoren en kleine vergaderruimten met maximaal zes deelnemers. Compact ontwerp, superieure high-definition (HD) audioprestaties, 360-graden microfoondekking waardoor het ideaal is voor zowel kleine en groote vergaderruimtes als privékantoren zoals voor managers en leidinggevenden.
Conferentiegesprekken worden productiever en efficiënter gemaakt door vier gevoelige microfoons met een dekking van 360 graden waarmee gebruikers met een normale stem kunnen spreken en duidelijk tot op een afstand van maximaal 2,1 meter kunnen worden gehoord. De telefoon beschikt ook over technologie die weerstand biedt tegen interferentie van mobiele telefoons en andere draadloze apparaten en zorgt voor een duidelijke communicatie zonder afleiding.
Met full-duplex-technologie die storende drop-outs elimineert evenals de nieuwste echo-annuleringsverbeteringen biedt het een conferentie telefoonervaring zonder compromis. 

Power over Ethernet (PoE) IEEE 802.3af ondersteuning Klasse 2 voor een laag stroomverbruik. Er is een optionele externe universele netvoedingsset verkrijgbaar.