Cisco CP 7841 VoIP Telefoon

 164,19

EAN: 882658829802 SKU: CP-7841-3PCC-K9= Categorie: Tags: , , , ,

Belangrijk: Toestel wordt exclusief poweradapter geleverd. Bestel de Cisco CP-PWR-CUBE-3=

Cisco CP 7841 Multiplatform VoIP telefoon

De Cisco CP 7841 Multiplatform Firmware IP telefoon voor middelgrote organisaties, beschikt over een ergonomisch design, 4 SIP accounts, 4 programmeerbare lijntoetsen, 3,5 inch monochroom display hoge resolutie met witte achtergrondverlichting en breedbandaudio. CP 7841 is zeer energiezuinig, daarnaast is deze telefoon intelligent genoeg om zichzelf uit te schakelen buiten kantoortijd om meer energie te besparen.

Programmeerbare toetsen

De zakelijke telefoon van Cisco heeft 4 programmeerbare lijntoetsen. De lijntoetsen op elk model zijn volledig programmeerbaar, je kunt toetsen instellen om lijnen te ondersteunen, zoals telefoonnummers, belfuncties of snelkiezen. Drie-kleuren LED’s op de lijntoetsen ondersteunen deze functie en maken de telefoon eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. Vaste functietoetsen op alle modellen bied je one-touch toegang tot service, berichten, telefoonboek, wachtstand / hervatten, doorschakelen, overschakelen en conferentie functies.

EHS ondersteuning – HD audiokwaliteit

EHS (Electronic Hook Switch) heeft de gebruiker mogelijkheid om het gehele telefoongesprek via zijn headset te beheren. Het biedt comfort en bewegingsvrijheid. 
Kristalhelder geluid HD-audiokwaliteit, met een full-duplex speakerphone kun je duidelijke conferenties met meerdere partijen opzetten voor flexibele, productieve samenwerking.

Energiezuinig & milieuvriendelijk

De Cisco IP Phone 7800-serie is energiezuinig en milieuvriendelijk, elke telefoon ondersteunt Power-over-Ethernet (PoE) Klasse 1 is Cisco’s EnergyWise en Energy Star-gecertificeerd. Energiebesparende optie is beschikbaar op de IP-telefoon CP 7821, 7841 en 7861 om het stroomverbruik tijdens de uren buiten de deur te verminderen, geld te besparen en de energie-efficiëntie te maximaliseren.

Ethernet Poorten

Sluit de Cisco CP 7841 vaste telefoon via de Ethernetpoort aan op het netwerk, de tweede Gigabit LAN-poort kun je gebruiken om de telefoon direct door te lussen met jouw PC zodat je geen aparte LAN kabel hoeft aan te leggen voor de computer.