Yealink W78H Dect Handset

 123,73

Yealink W78H Dect Handset

De Yealink W78H heeft een high-end moderne zakelijke uitstraling, hoogwaardige DECT-handset voor organisaties die probleemloos willen communiceren. Het toestel beschikt over een 2,4 inch TFT-kleurenscherm en een intuïtieve UI-interface waarop je gemakkelijk door het menu kunt navigeren. De W78H beschikt over een hard toetsenbord met achtergrondverlichting zodat je de toetsen overal goed kunt zien. Het verlichte toetsenbord is uitgerust met 25 toetsen, 5 navigatietoetsen, 6 voorgeprogrammeerde functietoetsen en 2 programmeerbare toetsen en handige toetsvergrendeling functie om te voorkomen dat willekeurig iemand gebeld wordt.
Tevens is de W78H handset uitgerust met ingebouwde trilalarm handig voor lawaaierige omgevingen. Handset is zeer snel opgeladen, na 10 minuten opladen kun je al 2 uren bellen. Wanneer de W78H volledig is opgeladen kun je tot 21 uren bellen en hem tot 166 uur op stand-by laten staan. De W78H van Yealink is een gebruiksvriendelijke handset voor binnen hotels, kantoren, winkels en magazijnen.

Noise cancelling technologie

Opus-audiocodec technologie belooft communicatie in uitstekende HD geluidskwaliteit. Dankzij de ingebouwde FNR (Flexible Noise Reduction) technologie geniet je van duidelijke telefoon gesprekken van hoge kwaliteit.
De W78H levert consequent uitstekende en professionele audiokwaliteit, zelfs bij plekken met lawaaierige omgevingen.

Handsfree gebruik

De draadloze Yealink W78H handset is ook aan te sluiten op een koptelefoon via Bluetooth of de 3.5mm jack headsetaansluiting, mocht je deze telefoon handsfree willen gebruiken.
De W78H beschikt over een groot draadloos bereik, namelijk tot 50 meter binnen en 300 meter buiten. Zo kun je de telefoon flexibel gebruiken op iedere locatie.

Yealink W78H Dect Handset is compatibel met Yealink W70B singel-cell, W80DM en W90DM multi-cell systemen. Naadloos roamen en het doorschakelen van oproepen is dan ook mogelijk, een ideale oplossing voor een kantooromgevingen.

Datasheet

Inhoud verpakking:
Yealink W78H handset
Riemclip
Oplaadstation
Basisstation houder
Voedingsadapter
Oplaadbare batterij