Yealink W70B IP DECT Basisstation

 77,83

Yealink W70B IP DECT Basisstation

Yealink W70B is een uitstekend Single-cell DECT basisstation voor kleine en middelgrote ondernemingen. Schaalbare oplossing met superieure prestaties, basisstation ondersteunt maximaal 10 SIP-accounts en maakt het mogelijk om tot wel 20 gelijktijdige gesprekken te voeren. Het geluid van de Yealink W70B wordt door de Opus codec naar een hoger niveau getild. Opus levert een hogere HD audiokwaliteit dan andere codecs, de stem van jouw gesprekspartner komt dus altijd helder en natuurlijk over. Ondersteunt ook compatibiliteit met gehoorapparaten ( HAC ) en onderdrukking van omgevingsgeluid met het Yealink FNR-systeem (Flexible Noise Reduction).
De Basisstation is uitgerust met de OTA (Over the Air) functie, de handsets kun je ook upgraden, gegevens bijwerken zonder jouw medewerkers te storen.Met een directory van meer dan 1.000 contacten die op alle handsets kunnen worden gedeeld, is deze oplossing perfect voor het verzenden van een bedrijfstelefoonboek naar iedereen.
Yealink W70B Basisstation is compatibel met Yealink W56H, W57R, W59R, W73H en W78H DECT handsets. Eventueel kun je ook een Yealink T54W bureautelefoon op de bassistation aanmelden door een Yealink DD10K DECT dongle, op die manier kun je bureautelefoon draadloos met het W70B basisstation verbinden.

Inhoud verpakking:
Yealink W70B Basisstation
Oplaad standaard
Voedingsadapter
Ethernetkabel
Handleiding