Zakelijke VoIP vergelijken

Rate this post

Zakelijke VoIP vergelijken

Wil je de overstap maken van ISDN naar VoIP? Of ben je benieuwd bij welke VoIP provider je de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebt voor VoIP telefonie? Jouw bedrijf optimaal bereikbaar maken en kosten besparen kan met VoIP van VOIPZeker. Alsnog benieuwd op welke aspecten je moet letten tijdens het kiezen van een VoIP provider? Blijf dan even hangen en leggen wij je de belangrijkste punten uit.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een VoIP provider?

Het kiezen van een juiste provider is erg belangrijk om problemen met je telefonie te voorkomen en tegelijkertijd nog te kunnen besparen. Wij geven je enkele aandachtspunten waar je op moet letten wanneer je VoIP providers gaat vergelijken en uitkiezen.

  1. Mate van service

Tegenwoordig maakt service vaak het verschil. Kies je voor de grootste namen in de markt, dan moet je rekening houden met het soort service dat daarbij komt kijken. Heb je liever korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht, dan kan je beter kiezen voor een jong en dynamisch provider. Liefst beide aspecten in een bedrijf? Met VOIPZeker heb je een vertrouwde naam in de markt en een jong dynamisch bedrijf met een hoge serviceniveau!

  1. Een goed internetverbinding

Omdat je met VoIP telefonie als ware belt via internet, is een goed internetverbinding onmisbaar. Een haperende verbinding kan namelijk de kwaliteit van je telefoongesprekken drastisch doen verlagen. Sommige VoIP providers bieden dan ook zelf internet aan, zodat je ervan verzekerd bent dat je telefoongesprekken goed zullen functioneren. VOIPZeker biedt daarom zowel zakelijke internet als zakelijke VoIP telefonie aan zodat we de kwaliteit van onze diensten kunnen garanderen.

  1. Aanschaf van nieuwe apparatuur

Niet elke vaste telefoon of modem is ‘’slim’’ genoeg om te gebruiken voor VoIP telefonie. Meestal is het nodig om nieuwe apparatuur aan te schaffen. Sommige VoIP providers bieden geen apparatuur en sommige maar een handje vol. De reden hiervoor is dat de toestellen geschikt moeten worden gemaakt om te gebruiken met het dienst dat de provider levert. Wij kunnen het goed voorstellen dat je het liefst alles onder 1 dak hebt, dus zowel je internet, VoIP telefonie en apparatuur van 1 punt wilt afnemen. Daarom hebben wij als VOIPZeker een ruim assortiment aan VoIP toestellen, VoIP modems, VoIP headsets, VoIP accessoires en nog veel meer!

  1. Kwaliteit van de telefoongesprekken

Een heleboel providers bieden super goedkope VoIP tarieven aan, maar hebben dan ook een slechte gesprekswaliteit.  Als jouw bedrijf afhankelijk is van klantenservice via de telefoon, dan moet je hier erg voorzichtig mee zijn, ook als het meer kosten met zich mee brengt. VOIPZeker garandeert altijd HD gesprekskwaliteit, en wel tegen marktconforme tarieven.

  1. Beltarieven

Veel VoIP providers bieden goedkope prijzen in de vorm van een maandbedrag. Echter zijn in deze pakketten maar een beperkt hoeveelheid aan minuten opgenomen. Niks mis mee. Maar sommige providers hanteren daarbuiten belachelijk hoge prijzen, hopend erop dat je buiten je pakket zal treden. Indien je ook naar het buitenland belt, is het verstandig om dit expliciet per provider te checken.

Niet geheel onbelangrijk…

Geen zin in extra VoIP vergelijk-werk maar wil je gewoon een vertrouwd en marktconform geprijsd alles onder 1 dak VoIP aanbieder? Dan ben je bij VOIPZeker aan het juiste adres! Bel met een van onze toppers op 088 – 066 05 50 of stuur een mail naar info@voipzeker.nl zodat we een gratis telecomcheck voor je kunnen doen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Ook leuk om te weten: Vandaag besluiten = Vandaag aansluiten!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen