Thuiswerken met VoIP telefonie

Rate this post

Thuiswerken: makkelijker dan ooit dankzij VoIP telefonie

Thuiswerken is in de afgelopen jaren steeds normaler geworden. Steeds meer bedrijven keuren deze vorm van werken goed. Want waarom extra reiskosten vergoeden als je werknemers precies hetzelfde kunnen doen vanuit huis? Echter is het wel de bedoeling dat de kwaliteit van je dienstverlening wordt gewaarborgd, dus ook die van je klantcontacten. Stel je voor; een medewerker van je die je klanten uitbelt met zijn 06-nummer?

Dat is natuurlijk niet zoals je jouw bedrijf wilt vertonen naar je klanten toe. Thuiswerken en toch uitbellen en gebeld worden met het telefoonnummer van je bedrijf? Dat wil je!

En dat kan… Dat is een van de vele voordelen van VoIP. Dankzij VoIP telefonie in de Cloud, oftewel Hosted VoIP, is je telefonie niet gekoppeld aan een fysieke telefooncentrale maar aan een telefoniecentrale in een datacenter. Dit betekent dat je vanuit huis kunt bellen met of gebeld worden op je bedrijfsnummer, wel zo fijn.

Benieuwd naar de functionaliteiten de je bij de Unite telefooncentrale krijgt? Bekijk ze hier allemaal online.

Bekijk functies


VoIP telefonie voor thuis

Indien je hoge eisen stelt aan je telefonie, dan kun je eventueel een VoIP toestel plaatsen in je huis en simpel koppelen aan je bedrijfsnummer. Zo kun je blijven gebruik maken van handige functionaliteiten zoals BFL en Conference Call.

Veel toestellen beschikken over Busy Lamp Field knopjes, waardoor jij kunt zien of een collega in gesprek is of niet. Je kunt deze knopjes ook gebruiken om direct te bellen met je collega’s.

Moet je vaak deelnemen aan overlegmomenten en conferenties terwijl je aan het thuiswerken bent? Dankzij speciale VoIP toestellen die beschikken over Conference Call heb je de mogelijkheid om meerdere verbindingen tegelijk op te zetten. Zo kun je een telefonische vergadering houden terwijl iedereen op verschillende locaties, oftewel thuis, werkt. Dus dankzij VoIP telefonie thuiswerken, maar alsnog blijven samenwerken!

VoIP telefonie via je smartphone en pc

Minder hoge eisen aan je telefonie als je aan thuiswerken doet? Dat is een appeltje-eitje! Door slim gebruik te maken van een VoIP smartphone app kun je telefoon gesprekken ontvangen en zelfs uitbellen met het bedrijfstelefoonnummer. Je kunt deze apps vaak gratis downloaden voor zowel Android als IOS smartphones. Hiervoor kan je verschillende apps gebruiken, maar de meest gebruikte apps zijn Zoiper en Bria. Bel je liever via je pc met een headset? Dan kun je gebruik maken van de Windows versie van deze app, zo heb je een eigen werkomgeving gewoon bij jou thuis!

Ook thuiswerken?

Lijkt jou thuiswerken, maar dan ook echt ‘’kwalitatief werken’’ wat? Dan kan VoIP telefonie je zeker een helpende handje bieden. Ben je benieuwd wat VoIP voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze toppers via info@voipzeker.nl, die jou kunnen voorzien van advies op maat!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen