VoIP toestel uitkiezen

Rate this post

Welk VoIP toestel past bij mij?

Net als dat een broek of een jas je goed moet staan, moet je VoIP toestel ook goed bij jou of jouw bedrijf passen. Je gaat er namelijk al je telefonisch verkeer mee voorzien. Als je weinig technische verstand van VoIP toestellen hebt moet je dus niet de meest uitgebreid toestel kopen met 1001 ingewikkelde functies, maar juist een simpeler variant. Andersom geldt dit ook. Maar welke toestel past nu wel bij jou?

Maten en smaken

VoIP toestellen heb je in verschillende maten en smaken. Doe mij maar een small met vanillesmaak? Helaas is het niet zo simpel, maar ik zal het wel zo simpel mogelijk voor je maken.

Om te beginnen, de meeste gebruikte merken op dit moment zijn Cisco, Grandstream, Yealink en Gigaset. Deze merken zijn uitvoerig getest en gecertificeerd door ons, hierdoor kunnen wij jouw de werking met zakelijk VoIP telefonie garanderen. Wel zo fijn toch?

Er zijn simpele onopvallende toestellen om te bellen of gebeld te worden. Er zijn ook toestellen met meer functies en mogelijkheden zoals uitgebreidere receptie toestellen met een headset aansluiting. Wel hebben alle VoIP toestellen enkele gemeenschappelijke kenmerken. Alle toestellen hebben netwerk mogelijkheden. De toestellen beschikken over LAN aansluitingen zodat het VoIP bellen vlekkeloos verloopt. Echter kunnen de hoeveelheden hiervan wel verschillen. Hiernaast leveren alle toestellen een HD geluidskwaliteit op, zodat elk klant zich ‘’gehoord’’ voelt.

Scherm

Alle toestellen zijn voorzien van een helder scherm. Dit maakt het mogelijk om de telefoon volledig naar jouw wensen instellen. Zo kun je bijvoorbeeld direct aflezen wie er belt of zelf een contact selecteren uit het telefoonboek. Liever een kleurenscherm? Die zijn er ook, echter zijn deze ook iets prijziger.

Handsfree bellen

Zit je vaak achter je pc en/of maak je vaak notities tijdens je telefonische gesprekken? Dan is handsfree bellen wel zo fijn. Daarvoor heb je VoIP toestellen met een headset aansluiting waardoor je handsfree en dus nog doeltreffender kunt werken. Maak je geen notities? Ook erg handig als je gewoon achterover wilt leunen tijdens je gesprek met je voeten op tafel. Moet niet, mag wel 😉

Videotelefoon

Videobellen een must voor jouw zaak? Dan biedt een videotelefoon uitkomst voor jou. Naast alle standaard VoIP functionaliteiten kan je met deze toestellen ook videobellen, met meerdere personen tegelijk. Hierdoor wordt het ook mogelijk om met meerdere personen tegelijk een telefonisch vergadering te houden.

Gecertificeerde VoIP toestellen van VOIPZeker.nl

De gecertificeerde VoIP toestellen die wij leveren als VOIPZeker zijn allemaal voorzien van een plug and play installatie. Plug and play? Dit betekend dat deze vooraf zijn geconfigureerd/geprovisioned en dus gebruiksklaar zijn. Enige wat je hoeft te doen is in principe aansluiten op je lokale netwerk of internetverbinding, de rest hebben wij namelijk al voor je geregeld! Bekijk nu onze webshop voor alle soorten VoIP toestellen en hardware die wij leveren, allemaal om jouw VoIP ervaring optimaal te maken!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen