Zakelijke telefonie – vakantie 2020 voicemail instellen

Zakelijke telefonie - vakantie 2020 voicemail instellen
Rate this post

Een zomervakantie in een ver oord zit er waarschijnlijk niet in dit jaar, maar dat mag jou er niet van weerhouden een leuke vakantie te hebben! De kans is groot dat je lekker in Nederland blijft of de auto pakt naar Frankrijk. Waar je ook naar toe gaat, je wilt zelf ongestoord kunnen genieten en je klanten goed informeren van je afwezigheid. Zorg ervoor dat klanten tijdens jouw vakantie een voicemail kunnen inspreken.

Of je nou zelfstandig ondernemer bent of een hele afdeling onder je hoede hebt, je wilt met een gerust hart op vakantie gaan. Omdat iedere situatie anders is geven wij een reminder over het instellen van een zakelijke vakantie 2020 voicemail en geven wij extra tips hoe je de bereikbaarheid van je bedrijf kunt aanpassen.

Opgelucht op vakantie

De kans is groot dat je in gedachten al lekker op het strand in de zon ligt. Nog even volhouden! Zorg ervoor dat je je werk goed overdraagt aan je collega’s en/of de bereikbaarheid van je eigen onderneming aanpast voor je vakantie. Stel voor je vakantie een zakelijke voicemail in, zodat klanten je voicemail kunnen inspreken wanneer je afwezig bent. Via je belplan bepaal je helemaal zelf wat er gebeurd wanneer iemand naar jouw zakelijke telefoonnummer belt.

Wanneer je met collega’s werk ligt het voor de hand om alle inkomende oproepen automatisch door te schakelen naar één of meerdere collega’s. Werk je zelfstandig, dan kun je ervoor kiezen om oproepen door te zetten naar een antwoordservice of stel een vakantie voicemail 2020 in.

Vakantie voicemail inspreken 2020

Zakelijke voicemail vakantie 2020

Wil je volop van je vakantie genieten en even geen zakelijke oproepen ontvangen, stel dan een vakantie voicemail. Wij begrijpen als geen ander dat je wilt genieten van je rust! Voor het instellen van een vakantie voicemail hebben wij verschillende oplossingen. Voeg zelf een eerder opgenomen voicemail audiobestand aan je belplan toe of neem direct vanuit je belplan een audiobericht op. Hoor ik dat nou goed: kan ik real-time een voicemail opnemen van de Unite telefooncentrale? Ja zeker! Daarin zijn wij uniek.

Voor meer informatie lees onze uitgebreide FAQ – Hoe kun je een voicemail instellen?.

Tip: Vertel duidelijk wat je tijdelijk onbereikbaar bent en/of dat het bedrijf is gesloten om dat je met vakantie bent. Daarnaast is het handig om te vermelden wanneer je weer terug bent van vakantie. 

Wil je en echte professionele vakantie voicemail? Kies dan net als veel andere bedrijven voor een professioneel ingesproken voice over bericht. VOIPZeker werkt samen met verschillende professionele stemacteurs/ actrices die jouw bericht met veel passie inspreken. Luister hieronder enkele voorbeelden en stuur je in te spreken berichten via info@voipzeker.nl naar ons door. 

Bekijk onze voiceprompt-pagina om voorbeelden van onze professionele stemacteurs/actrices te beluisteren. Een professioneel ingesproken bericht kost slechts €32,50 en is binnen 5 dagen leverbaar.

Voorbeelden stemacteurs


Voicemail teksten zakelijke vakantie

Voicemails zijn uniek en komen in alle soorten en smaken. Omdat wij jarenlang ervaring hebben met het instellen van voicemails en professioneel ingesproken audioberichten, geven wij hierbij een paar voorbeelden voor voicemail teksten voor zakelijke vakanties.

Voorbeeld 1:
Dit is de voicemail van “Bedrijf”. In verband met de zomervakantie zijn wij tussen “Datum” en “Datum” gesloten. Onze gebruikelijke openingstijden zijn van “Tijd” tot “Tijd” van maandag tot vrijdag. Voor spoedeisende zaken laat u uw contactinformatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij wensen u een mooie zomer toe en kijken ernaar uit om u na de vakantie weer te spreken.

Voorbeeld 2:
Bedankt dat u contact hebt opgenomen met “Bedrijf”. In verband met vakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar van “Datum” tot “Datum”. Spreek uw bericht in na de piep dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.

Bereikbaar blijven tijdens zomervakantie

Wil je toch bereikbaar blijven tijdens je zomervakantie? Dat kan! Alle oproepen schakel je eenvoudig door naar je mobiele telefoon en kun je met onze unieke Conditie-functie bepalen wie jou kan bereiken. Maak bijvoorbeeld een uitzondering voor familieleden, specifieke collega’s of zelfs klanten. Jij bepaalt voor wie jij bereikbaar bent.

Heb jij een Vast op Mobiel simkaart van VOIPZeker? Dan blijf je wereldwijd altijd en overal bereikbaar. Met de mobiele simkaart heb je een zakelijk telefoonnummer en privé nummer op 1 simkaart. Jij bepaalt zelf met welk nummer jij uitbelt terwijl jij met je cocktail in je hand aan het strand zit!

Meer informatie over VoIP simkaart

Zo, nu is het tijd voor jouw welverdiende vakantie. Wij wensen jou een hele fijne vakantie toe en staan zoals gewoonlijk altijd voor je klaar voor vragen en advies.

Heb je onze hulp nodig voor het instellen van je zakelijke vakantie voicemail of wil je tijdens je vakantie technische ondersteuning? Bel onze vriendelijke support afdeling via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen