Flexibele VoIP telefonie voor scholen

Flexibele VoIP telefonie voor scholen
Rate this post

Leestijd artikel: 4 minuten

De zomervakantie voor alle regio’s zijn inmiddels begonnen! Dat betekent dat scholen nu juist tijd hebben om werkzaamheden op school te verrichten en dus ook hun VoIP telefonie onder de loep nemen. In het onderwijs zien wij een toenemende behoefde aan flexibele VoIP telefonie oplossingen, zoals een calamiteitenoplossing en optimaal DECT bereikbaar door het hele gebouw. VOIPZeker heeft jaren professionele ervaring met het leveren van flexibele VoIP telefonie oplossingen voor grote scholengemeenschappen door heel Nederland. Grijp nu je kans.

Nu de zomerperiode weer is gestart zien wij een groeiende behoefte aan het optimaliseren van internet- en telefonie dekking in scholen om de bereikbaarheid te verbeteren. Wij krijgen momenteel veel aanvragen binnen om de telefonie onder de loep te nemen en installaties op scholen te verrichten. Door de maatregelen voor het coronavirus staat veiligheid voorop en kunnen wij veilig installaties en DECT metingen uitvoeren om zo de beste flexibele VoIP telefonie voor scholen te realiseren.

Hieronder leggen wij uit wat een telecomcheck voor scholen is en waarom de zomervakantie het ideale moment is om zakelijke telefonie onder de loep te nemen.

Flexibele VoIP telefonie per locatie op maat

VOIPZeker is één van de meest ervaren VoIP providers van Nederland en heeft jarenlang grote onderwijsinstanties voorzien van hele netwerken en flexibele VoIP telefonie oplossingen speciaal voor scholen. Wij weten dus waar onderwijsinstellingen behoefte aan hebben en delen onze kennis dus graag. Wij hebben zelfs unieke functies ontworpen zoals de calamiteiten oplossing, waarbij in geval van nood alle leraren en ouders met 1 druk op de knop genotificeerd worden. Men ontvangt dan een oproep met een ingesproken bericht, bijvoorbeeld met de mededeling dat alle ouders hun kinderen direct moeten komen ophalen. 

Veel onderwijsinstellingen hebben meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Het komt dus voor dat scholen krimpen of fuseren, dan is het aanpassen van de zakelijke telefonie dus gewenst om aan te passen aan de nieuwe situatie. De bereikbaarheid en diensten kunnen scholen eenvoudig online beheren en aanpassen. Alvorens het leveren van deze geweldige flexibele VoIP telefonie oplossingen komen wij langs op afspraak en voeren wij een uitvoerige telecomcheck uit.

Iedere school heeft een unieke situatie, zoals de grootte van het schoolgebouw, het aantal medewerkers en communicatie tussen meerdere vestigingen. Door de telecomcheck krijgen scholen een op maat gemaakte offerte en weten zij vooraf de exacte begroting.

Flexibele VoIP telefonie voor scholen.
Afbeelding: er staan alweer een reeds toestellen klaar die voorzien zijn van de nieuwste software!
 

Wat hebben scholen nodig?

Met de Unite telefooncentrale van VOIPZeker krijgen scholen telefonie in de cloud en een geweldig systeem om de bereikbaarheid te beheren. Zo kunnen scholen eenvoudig openingstijden aanpassen, vakanties inlassen en doorschakelingen naar een mobiele telefoon doorvoeren. Kortom, het belplan is voor iedere vestiging eenvoudig zelf te beheren en te wijzigen. Met het rapportage krijg je zelf inzichten in het aantal inkomende- en uitgaande gesprekken, een overzichtelijke belgeschiedenis en nog veel meer.

Nummerbehoud of nieuwe nummers – Met onze flexibele VoIP telefonie voor scholen kunnen bestaande nummers eenvoudig worden meegenomen (nummerbehoud). Het overnemen van huidige telefoonnummers wordt uiterlijk binnen 48 uur gerealiseerd en in veel gevallen al binnen enkele uren. Wil je een nieuw telefoonnummer, maak dan gebruik van onze unieke service en kies direct online zelf een zakelijk telefoonnummer uit. 

Ja, ik wil een nieuw nummer


Gebruikers en telefoons –
Elke telefoon heeft een zogeheten gebruikers account nodig, zodat je kunt bellen en gebeld worden. Door telecom op maat aan te bieden kunnen wij vooraf de juiste toestellen aanraden zodat je 2 of zelfs 10 gelijktijdige gesprekken op één toestel kunt ontvangen. Wij stellen alle accounts online voor je in en configureren alle telefoons, geen moeilijke installaties dus!

Netwerk en DECT-bereik – Scholen die optimaal bereikbaar willen zijn door het hele schoolgebouw kiezen 9 van de 10 keer voor DECT-telefoons. Met de telecomcheck voeren wij een DECT-meting uit en kunnen wij een 100% dekking realiseren voor het hele schoolgebouw. Leraren en conciërges hangen een draadloze handset aan hun broek en zijn altijd en overal 100% bereikbaar. Wil je nog een stap verder, kies dan voor onze mobiele VoIP simkaart oplossing. Zet een zakelijk- en privé nummer op 1 simkaart zodat je ook buiten school optimaal bereikbaar bent. Handig voor noodsituaties!

Stappenplan 

Profiteer nu van de zomervakantie en vraag een telecomcheck aan voor jouw schoolgebouw. Afhankelijk van het aantal locaties kunnen wij binnen enkele uren een volledige telecomcheck doen en direct een vrijblijvende offerte versturen. Zo weet je op voorhand precies wat de begroting wordt voor een flexibele VoIP telefonie oplossing.

1. Afspraak maken
2. Telecomcheck 
3. Vrijblijvende offerte
4. Na akkoord maken wij een afspraak om de installatie binnen één werkdag af te ronden

Als onderwijsinstelling wil je gewoon het beste voor de juiste prijs. Kies daarom voor VOIPZeker en maak gebruik van onze jarenlange expertise zodat je verzekerd bent van optimale bereikbaarheid.Neem telefonisch contact op voor gratis advies en voor het maken van een afspraak.

Bel ons op 088 066 0550 en wie weet staan wij morgen bij jou op het schoolplein!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen