Dit heb je nodig voor VoIP telefonie

Dit heb je nodig voor VoIP telefonie
Rate this post

Door de uitbraak van het coronavirus zijn we allemaal gewend geraakt aan het concept thuiswerken en blijft thuiswerken de norm. Goede VoIP telefonie is onmisbaar voor ieder bedrijf en helpt je in veel gevallen veel tijd en geld besparen. Het geeft je bedrijf een professionele uitstraling wanneer je overal bereikbaar bent op je zakelijke telefoonnummer en de vrijheid om overal te werken waar je maar wilt. Wat heb je nodig voor een goede VoIP telefonie oplossing? Eigenlijk heel weinig!

Heb je inmiddels weer je gezicht laten zien op kantoor of werk je nog steeds thuis? Waar voorheen alles lokaal werd opgeslagen en je even langs je collega liep, wordt nu alles via de cloud geregeld en kan je overal werken waar je maar wilt. Het enige wat je als bedrijf wilt is goede communicatie onderling, veilige overdracht van data en goede bereikbaarheid voor je leveranciers en (potentiële) klanten. Goede zakelijke VoIP telefonie is onmisbaar en daarom leggen wij uit wat je nodig hebt voor een stabiele VoIP oplossing. 

Stabiel internet

Je kan een hele mooi auto hebben, maar zonder wielen kom je natuurlijk nergens! Dat geldt ook voor een stabiele internetverbinding. Dit is de basis voor wat je nodig hebt voor je VoIP telefonie oplossing. Des te sneller en stabieler je internetverbinding is des te beter is de kwaliteit van het telefoongesprek. Geloof ons wanneer wij zeggen dat je de HD-kwaliteit bellen niet wilt missen!

Het is belangrijk dat je altijd voldoende bandbreedte hebt om inkomende oproepen te ontvangen en uit te bellen. Eén telefoongesprek vereist omennabij 100 kbps bandbreedte. Wanneer je thuiswerkt valt het erg mee, maar je gezien moet natuurlijk niet allemaal tegelijkertijd films downloaden, internetten en zelf thuiswerken. Wanneer je bedrijf weer open is en het personeel flexibel werkt, is het handig om te berekenen hoeveel oproepen je gemiddeld binnenkrijgt. Telt het aantal gesprekken die tegelijkertijd worden gevoerd op bij je huidige internetverbruik en je weet wat je nodig hebt aan bandbreedte.

Merk je dat je op kantoor onvoldoende internetsnelheid hebt voor een zakelijke VoIP telefonie oplossing? Onze technische experts staan graag voor je klaar om advies te geven en een gratis postcodecheck te doen.

Direct contact


Een VoIP abonnement dat bij je past

VOIPZeker is open en transparant en geeft de tip om goed na te denken over wat je nou werkelijk zoekt. Wat is jouw huidige situatie? Heb jij bepaalde eisen, zoals een calamiteitenoplossing in geval van nood of wil je een slim keuzemenu zodat je inkomende gesprekken automatisch kunt doorschakelen naar de juiste vestiging? Of wil je gewoon briljante support en direct contact met je eigen accountmanager?

Wat je nodig hebt voor zakelijke VoIP telefonie is een all-in VoIP abonnement zodat je kunt bellen over internet. Het is noodzakelijk om je telefoon te voorzien van een gebruikersaccount (VoIP account). Heb je 6 collega’s? Dan heb je dus 6 gebruikers nodig en krijgen zij allemaal een account die beschikken over 25+ functies en bellen in Nederland. Het bellen in Nederland wordt organisatie-breed ingezet en ben je verzekerd van een vast laag bedrag per maand voor je zakelijke VoIP telefonie. 

Bekijk VoIP abonnement


VOIPZeker - voip abonnement.gif


Een zakelijk telefoonnummer

Telefoonnummers komen in alle smaken. Je kunt kiezen uit regionale nummers, 085 nummers, 088 nummerblokken en zelfs buitenlandse nummers. Naast de reguliere telefoonnummers bestaan ook servicenummers zoals 0900- en 0800 nummers.

VOIPZeker heeft in Nederland een unieke service in het leven geroepen. Je kiest namelijk online mooie VoIP nummers helemaal naar eigen smaak uit. Kies direct uit een database van tientallen tot honderdduizenden telefoonnummers en bepaal zelf de uitstraling van je bedrijf. Je hebt al een nieuw telefoonnummer voor slechts €1,00 per maand!

Bepaal zelf wat voor telefoonnummer je wilt. Wil je een lokale uitstraling, dan kies je voor een regionaal telefoonnummer zoals 020 of 010. Wil je een landelijke uitstraling of heb je meerdere vestigingen in Nederland en wil je naar buiten treden als één geheel? Dan is een 085 telefoonnummer dé oplossing. Ben je ook actief in het buitenland, dan kan een internationaal telefoonnummer een mooie uitkomst zijn. Wij leveren nummers in meer dan 60 landen.

Heb je al een zakelijk telefoonnummer? Kies voor nummerbehoud en verhuis deze dan mee naar VOIPZeker. Tijdens het bestellen kun je aangeven welke nummers je wilt behouden en vragen wij nummerbehoud aan bij je huidige provider. Wij regelen alles voor je!

Bekijk telefoonnummers


Een toestel om mee te bellen

Tijdens het samenstellen van je VoIP abonnement kun je tijdens dit bestelproces kiezen uit vaste telefoons en DECT-handsets die onze technische experts zorgvuldig voor jou aanbevelen. Heb je al telefoons, dan is de kans groot dat wij deze ondersteunen en je deze dus kunt blijven gebruiken. Weet je niet zeker of jouw telefoons VoIP ondersteunen, neem dan gratis contact op en laat je informeren.

Voor ondernemers en collega’s die veel onderweg zijn en optimaal bereikbaar willen zijn hebben wij speciaal een mobiele VoIP simkaart ontwikkeld. Ontvang oproepen van je zakelijke telefoonnummer op je mobiele telefoon en bepaal zelf met welk telefoonnummer jij uitbelt. Dit is de eerste Vast op Mobiel integratie die 100% geïntegreerd is met je eigen online telefooncentrale. Zorgeloos bereikbaar op kantoor, thuis en onderweg.

Vast op Mobiel simkaart

Abonnement VoIP vast op mobiel

Overstappen naar VOIPZeker

Wij regelen de volledige overstap en blijf ongemerkt volledig bereikbaar. Binnen 2 minuten stel je online je een VoIP abonnement samen en rond je de bestelling af. Onze experts luisteren naar jouw wensen en stellen je online telefooncentrale en bereikbaarheid voor je in. Is alles getest en naar wens? Dan zetten wij jou over met 1 druk op de knop!

 

Ja, dat wil ik ook

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen