Slimme ondernemers kiezen Smart telefonie van VOIPZeker

Rate this post

Slimme ondernemers kiezen Smart telefonie van VOIPZeker

Tegenwoordig zijn ICT-apparatuur, netwerk en vaste telefonie het belangrijkste voor ieder bedrijf. Als dit niet op orde is gaat je bedrijf snel ten onder. Als ondernemer wil je de beschikken over de meest geavanceerde opties en apparaten maar zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom biedt VOIPZeker het Smart-pakket. Dat is zakelijk bellen over VoIP, mobiele werkplek, internet en altijd alles up-to-date.

Daarmee wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen; Wat is nu het beste netwerk? De juiste internet snelheid? Wat voor opties heeft onze hosted telefonie? Wat voor hardware heb ik nodig? En hoe blijft het betaalbaar?

Al je wensen en eisen worden zorgvuldig in kaart gebracht en daarop worden alle functionaliteiten ingericht. Door de full-service-managed service hoef je niet meer te denken aan de nieuwe functionaliteiten.

In je Smart pakket krijg je eigen private cloud, shared VDC, storage en backup, disaster recovery, en VoIP telefonie. Waarbij je kan kiezen om het internet en de hardware erbij te nemen. Ook de hele interne netwerkbekabeling wordt zorgvuldig nagekeken en zal indien nodig worden vervangen, verlegd of aangepast.

Voor een vast bedrag per maand krijg jij een full-service-managed Smart pakket waarbij je zorgeloos je bedrijf runt.

Ga nu voor Safe en ga over op het Smart pakket van VOIPZeker.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen