Wij van VOIPZeker gaan overstappen op e-facturen

Wij van VOIPZeker gaan overstappen op e-facturen
Rate this post

De wereld wordt met de dag digitaler en iedereen veranderd mee. Door de komst van e-facturen moet het verwerken van facturen die gericht zijn aan overheden een stuk soepeler verlopen. In dit artikel leggen wij uit wat e-facturen zijn, wat dit voor voordelen met zich meebrengt en waarom wij overstappen op e-facturen.

Wat zijn e-facturen?
E-facturen zijn gestructureerde digitale bestanden waarbij alle gegevens altijd op een vaste plek in het bestand staan en hun eigen betekenis hebben. E-facturen zijn geen Pdf-bestanden maar Xml-bestanden. Nu worden facturen in de e-mails als bijlage bijgesloten en uiteindelijk handmatig verwerkt. De nieuwe structuur van e-facturen maakt het mogelijk het bestand vanuit het ene geautomatiseerde systeem te verwerken in een ander systeem. Een e-mail met bijgesloten factuur is dus geen e-factuur, wijsneus!

Waarom wij overstappen op e-facturen
Elk jaar versturen bedrijven binnen Nederland miljoenen facturen aan de overheid. Je kunt dan ook wel begrijpen dat het handmatig verwerken van deze facturen erg tijdrovend werk is en uiteindelijk veel geld kost. Ook is dit erg foutgevoelig. Door het gebruik van e-facturen nemen worden deze sneller verwerkt en worden bovendien kosten gereduceerd. Omdat veel gemeentes hun telefonie hebben ondergebracht bij VOIPZeker is het natuurlijk vanzelf sprekend dat wij overstappen op e-facturen. Wij zijn tenslotte zelf een toonaangevende innovatieve speler in de telefonie branche!

Voordelen e-facturen
 Kostenbesparing – geen papier- en print kosten
 Snellere verwerking – papierstroom blijft achterwege
 Makkelijker – geautomatiseerde systemen verwerken de facturen
✔ Minder foutgevoelig – handmatige verwerking wordt overbodig

Onze systemen zijn toekomstgericht en kunnen per direct aangepast worden. Waarom? Omdat onze slimme nerds onze systemen zelf hebben ontwikkeld en in eigen beheer hebben! Zo is VOIPZeker gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor meerdere specifieke branches. Zo hebben wij speciaal voor gemeentes unieke oplossingen bedacht zoals een slim keuzemenu. Nou nou, een klein voorproefje dan: inwoners kunnen door middel van een slim keuzemenu hun BSN-nummer invoeren, waardoor ze direct worden doorverbonden naar de juiste vestiging of afdeling. Zo kun je als gemeente direct gegevens opslaan en het klantenbestand erbij pakken. Dit is pas het puntje van de ijsberg want we hebben nog enorm veel andere unieke features! 

Niet overtuigd? Neem eens een kijkje bij een paar van onze oplossingen:

Branchegerichte oplossingen

Wil je meer weten over de vele andere unieke oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.. Uiteraard kun je bij ons terecht voor het aanvragen van een gratis offerte. Wat houd je tegen? 

Bekijk ook

> Medewerkers trainen door direct meeluisteren
> Overstappen met nummerbehoud
> VOIPZeker als KPN alternatief

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen