Verwachtingen van Prinsjesdag 2019

Verwachtingen van Prinsjesdag 2019
Rate this post

Het is vandaag de derde dinsdag van september. Dat betekent dat het Prinsjesdag 2019 is en de glazen koets weer door de straten van Den Haag rijdt. Onze koning Willem-Alexander zal weldra de troonrede voorlezen en aangeven wat het regeringsbeleid zal zijn voor 2020. VOIPZeker is benieuwd of er weer veranderingen worden doorgevoerd in de Telecommunicatiewet en in het bedrijfsleven zelf. 

Inmiddels is zijn er al wat plannen uitgelekt wat er voor Nederland gaat veranderen in 2020. Momenteel zijn dit nog speculaties, maar zal dit weldra wel of niet bevestigd worden tijdens de troonrede van Prinsjesdag 2019.

Wat VOIPZeker weet over de verwachtingen van Prinsjesdag 2019

Goed nieuws voor makelaarskantoren en woningcorporaties
Het kabinet gaat meer geld uittrekken om nieuwbouwprojecten te subsidiëren. Ook gaat er geld naar woningcorporaties zodat er meer huizen worden gebouwd. Ook wordt de verhuurdersheffing verlaagd en wordt er overwogen om de overdrachtsbelasting voor startende kopers te schrappen. Dit scheelt al 2% op de aankoopsom.

Dit is goed nieuws voor onze aangesloten makelaarskantoren. Dit betekent mogelijk meer omzet, waardoor makelaarskantoren en corporaties kunnen gaan uitbreiden. Je kunt makkelijk up- en downscalen in onze dienstenpakketten, nieuwe telefoonnummers aanschaffen (en zelf uitkiezen) en gratis je huidige belplan laten aanpassen. Voeg bijvoorbeeld een keuzemenu of audioberichten toe om de kopers een zo goed mogelijke belervaring te geven.

Ben je nog geen VOIPZeker klant, overweeg dan om over te stappen naar een zeer gebruiksvriendelijke online telefooncentrale. Deze groeit mee met jouw onderneming en kan je flink gaan besparen op je huidige telefoniekosten.

Goed nieuws zorginstanties
De zorgpremie gaat in 2020 waarschijnlijk licht omhoog, met zo’n €3,00 per maand. Vorig jaar werd al beloofd dat de zorg meer toegankelijker zou worden voor iedereen en hier extra geld voor zou worden vrijgemaakt. Opnieuw hopen wij dat deze in 2020 wordt doorgevoerd, waardoor onze aangesloten zorginstanties verder kunnen uitbreiden en meer zorg kunnen bieden.

Meer koopkracht voor midden- en hoge inkomens
Volgens de geruchten moeten de maatregelen voor 2020 goed zijn voor een verhoging van 2,2% in koopkracht voor inkomens tussen de €35.000 en €52.000 per jaar. 

Doorsnee koopkracht
Een gemiddeld huishouden zou er met zo’n 2,1% op vooruit moeten gaan in koopkracht. Dit betekent dat de helft van de huidige huishoudens volgend jaar dus geld erbij krijgt. Het gevolg hiervan is dat de koopkracht stijgt en bedrijven mogelijk meer kunnen verdienen.

ZZp’ers
Zzp’ers lopen waarschijnlijk de kans om van minder fiscale voordelen te gaan genieten. Momenteel betalen startende zzp’ers over €7.280 geen belasting, wat in de komende 10 jaar in stapjes wordt gereduceerd naar een geschatte €5.000
.

Investeringsfonds
Rutte zou mogelijk een investeringsfonds van enkele miljarden willen instellen. De Nederlandse Staat zou daarvoor moeten gaan lenen vanwege een zeer gunstig rentepercentage dat laag uitvalt. De Nederlandse coalitiepartijen denken aan investeringen voor de infrastructuur, wetenschap en onderwijs. 
Wij zijn van mening dat het een goed idee is om het onderwijs te blijven stimuleren. Onze kinderen zijn de volgende generatie, waardoor een goede scholing vanzelfsprekend is. Goed nieuws dus voor onze aangesloten scholengemeenschappen.

Of je nou als bedrijf wel of niet erop vooruitgaat na Prinsjesdag, wij bieden altijd een voordelige oplossing. Wij hebben een unieke en zeer krachtige online telefooncentrale ontwikkelt met ontzettend veel unieke functies. Zeker wanneer jouw onderneming de komende tijd gaat groeien, groeit onze online telefooncentrale met jou mee. Wij hebben alle systemen in eigen beheer, waardoor wij toekomstbestendig zijn. Kies nu voor de beste belervaring en stap vandaag nog over.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte opvragen door te bellen naar 088 – 066 0550 of een mail te sturen naar verkoop@voipzeker.nl. Ook benieuwd naar de verwachtingen van Prinsjesdag 2019? Volg onze blogs of zet even je tv aan. De troonrede begint straks.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Bekijk ook

> Medewerkers trainen door direct meeluisteren
> Overstappen met nummerbehoud
> VOIPZeker als KPN alternatief

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen