Wat is hybride werken?

Wat is hybride werken?
Rate this post

Hybride werken is flexibel werken in de zin van tijd, locatie en de wijze waarop het werk plaatsvindt. Deze vorm van werken is een goede verdeling tussen werken op kantoor en thuis (bijvoorbeeld 3 dagen kantoor en 2 dagen thuis). De werknemer is niet langer gebonden aan de kantoorlocatie van de werkgever. De keuze voor hybride werken wordt bepaald door het type werk, het doel van de activiteit, de gewenste mate van interactie, de efficiëntie van communicatie en de persoonlijke voorkeuren van medewerkers en klanten.

Veel werkzaamheden blijken wij namelijk overal te kunnen doen: thuis, onderweg, op kantoor en in online werkomgevingen. Maar dat geldt niet voor alles. Sommige activiteiten vereisen juist live contact met mensen. Wij hebben allemaal ervaren dat contact in de wandelgangen, het kletspraatje bij de koffie of de brainstorm met de voeten op tafel ook belangrijk zijn. Dat wij alleen een team en organisatie kunnen zijn als wij elkaar ook iedere dag fysiek ontmoeten blijkt in praktijk helemaal niet het geval te zijn. Ook niet dat wij helemaal niet alleen maar thuis achter ons scherm willen werken, maar dat juist een combinatie van beiden het meest effectief en prettigst werkt.

Om deze hypotese te onderzoeken heeft VOIPZeker een online poll opgezet op LinkedIn. Gebruikers deelden hun ervaring of wij liever naar kantoor gaan, thuiswerken of een goede verdeling tussen beiden hun voorkeur heeft.

– Bekijk hier de uitslag van onze LinkedIn poll

 

Hybride werken – bellen met je desktop

Unite Phone (desktop) van VOIPZeker speelt helemaal in op de contactbehoefte met elkaar en op de manier van werken. Met Unite Phone installeer je een stukje software op je desktop/laptop waarmee je kunt bellen en gebeld worden. De Unite Phone (desktop) vervangt dus als het ware je vaste telefoon, waardoor je mobiele werkplek compleet wordt. Alle kantoorfaciliteiten zitten als het ware in je laptop, zonder dat de klant merkt waar jij werkt.

Unite Phone hybride werken

Door het beeldbellen met Unite Phone (desktop) houd je persoonlijk contact en overleg je makkelijker. Het grote verschil met vergadersoftware is dat je complete telefooncentrale gekoppeld is aan Unite Phone op je laptop, waardoor je nog steeds belplannen kan instellen zoals wachtrijen, keuzemenu’s en opname van gesprekken.

Onderzoeken laten zien dat thuiswerken zorgt voor meer focus en efficiëntie, maar dat creatieve nieuwe ideeën bedenken moeizamer gaat. Daardoor is er grote behoefte aan contact met elkaar en juist dit punt los je mede op door het inzetten van Unite Phone (desktop).

– Lees meer over Unite Phone Desktop

 

Nu 1 maand gratis VoIP

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen