Unite Phone app voor Apple

Unite Phone app voor Apple
Rate this post

De Unite Phone app (ontwikkelaar VOIPZeker) is een gebruiksvriendelijke, Cloud gebaseerde zakelijke VoIP telefonie oplossing met ingebouwde functies voor geoptimaliseerde zakelijke gesprekken. De Unite Phone app levert hoogwaardige communicatie, beveiliging en een veelzijdige zakelijke ervaring voor individuele gebruikers.

Stel VoIP telefonie binnen enkele seconden in en start vandaag nog een zakelijk gesprek, waar dan ook ter wereld. Het is net alsof je jouw kantoor in je broekzak draagt.

Unite Phone app voor Apple

Werken op afstand
In combinatie met de Unite in de Cloud, stelt de Unite Phone app collega’s in staat om overal naartoe te gaan en tegelijkertijd verbonden te blijven met hun laptop, bureautelefoon en mobiele telefoon. Wanneer je niet op kantoor bent kun je de app gebruiken om audio- en videogesprekken te voeren en direct met collega’s te chatten.

De Unite Phone app past i.c.m. de Unite Phone desktop versie binnen bestaande bedrijfsprocessen met eenvoudige integraties die in één klik verbinding maken met CRM-systemen, helpdesk oplossingen en het Unite dashboard (desktop versie).

VOIPZeker heeft de applicatie speciaal ontwikkelt door toenemende vraag naar een eigen VoIP softphone app. Verhoog de productiviteit met een krachtige dialer en samenwerkingsfuncties om je klantenservice nog verder te verbeteren.

Oproepen doorverbinden
Schakel een oproep door naar één van je collega’s met één enkele klik. Weet wie er beschikbaar is en wie niet voordat je het gesprek doorverbindt.

Gedeelde contacten
Maak en deel contacten met je collega’s zodat iedereen volledige toegang heeft tot zakelijke contacten, zoals leveranciers. Integreer jouw mobiele telefooncontacten voor optimale toegankelijkheid.

Gesprekken opnemen
Ontvang gespreksopnames via e-mail om het trainen van medewerkers te verbeteren, de klantenservice te optimaliseren en zakelijke afspraken te bevestigen.

Meerdere telefoonnummers
Met de Unite Phone app kun je het gewenste telefoonnummer kiezen om te gebruiken voor uitgaande gesprekken. Je vindt de beschikbare telefoonnummers in de dialer.

Status collega’s
Bekijk welke collega’s beschikbaar zijn om te bellen en welke niet beschikbaar zijn.

 

Unite Phone Apple

 

Unite Phone App vereisten:

– Een internetverbinding om te werken (3G, 4G, 5G of Wifi)

– Een geldige gebruikersnaam en wachtwoord van het SIP-account

– Diensten afnemen bij een VoIP provider. Je kunt de lijst met leveranciers vinden op de Unite Phone website

Binnenkort beschikbaar in Unite Phone app:

– Video vergaderen

– Chatten

– Bestanden delen

Meer informatie op de officiële website – www.unitephone.nl

 

Downloaden in Appstore

Meer weten of Vast op Mobiel en de Unite Phone App voor iOS? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via 088 066 0550

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen