Telefoon statistieken op je tv met Unite Wall Display

Telefoon statistieken op je tv met Unite Wall Display
Rate this post

De Unite Wall Display van VOIPZeker is een uitkomst voor bedrijven die veel bellen. Denk hierbij aan afdelingen zoals; zorg afdelingen, customer service, support, verkoop etc. Met Unite Phone Display  zie je in één oogopslag alle telefoon statistieken op je tvm zoals het inkomende- en uitgaande belverkeer, wie er in gesprek zijn en nog veel meer.

“Ik kan eindelijk real-time wachtrijen beheren en statistieken inzien”

Houd voortdurend overzicht op het belverkeer en de druk op je telefoonlijnen. Zie direct alle telefoon statistieken rechtstreeks op een tv.

Bekijk real-time het overzicht van:

  • Aantal actieve gesprekken
  • Aantal telefoons die over gaan
  • Aantal beschikbare telefoons
  • Aantal telefoons die zijn aangemeld
  • Aantal telefoons die geen connectie hebben
  • Je percentage beantwoorde gesprekken en gemiste gesprekken
  • Bewaak real-time al je statistieken

Telefoon statistieken op tv

Wat is Unite Wall display?

Gecombineerd met onze Unite telefooncentrale en Unite Phone desktop oplossing heb je ultieme inzichtelijkheid.

De Unite Wall Display sluit je aan op je tv en geeft snel inzicht in het aantal en beschikbare medewerkers en toestellen. In één oogopslag zie je hoeveel inkomende gesprekken er zijn, wie er is ingelogd en hoeveel er in de wachtrij staan. In Unite telefooncentrale wijzig je snel een wachtrij en voeg je een extra optie in het keuzemenu toe op het moment dat jij dat nodig hebt. Binnen 1 minuut heb je dit geregeld.

Patiënten die mij terugbellen waarvan ik weet dat het spoed heeft kan ik sneller helpen door deze inzichtelijke wachtrij.”

Door verschillende wachtrijen toe te voegen zie je snel in welke wachtrijen er zich een piek vormt zoals patiënten die in de wachtrij staan voor spoed, gewone patiënten of collega’s voor intercollegiaal overleg en kan je daarop anticiperen. Via de Unite Phone desktop beheer je de wachttijd en verplaats je eenvoudig de wachtende klant of patiënt naar boven zodat deze als eerst geholpen kan worden.

Met de Unite monitoring Wall display zie je vanaf iedere werkplek in elke ruimte een actueel (real-time) overzicht van het belverkeer.

Unite Phone monitoring display van VOIPZeker zorgt voor;

  • Real-time call monitoring
  • Actueel (real-time) overzicht.
  • In één oogopslag jouw bereikbaarheid en beschikbaarheid

 

Wat heb ik nodig voor Unite Wall display?

Ben je al klant bij VOIPZeker of wil je juist een zakelijk VoIP abonnement bij ons aanschaffen? Dan krijg je de mogelijkheid om de premium functie Wall Display te gebruiken. Na ontvangst van het kastje is het tijd om deze in te stellen. Je ontvangt van ons een complete kit (kastje + bekabeling) die je gemakkelijk aansluit op de gewenste tv. Wall Display maakt automatisch verbinding met je Unite telefooncentrale en werkt direct. Veel plezier!

Wil jij meer informatie over onze Wall display of andere oplossingen neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder bij alle vraagstukken.

Bekijk Wall Display prijzen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen