Wat is een 085-nummer?

Wat is een 085-nummer?
Rate this post

Voor een onderneming is het van levensbelang om goed bereikbaar te zijn voor je klant. Dat betekent dat je niet alleen een gebruiksvriendelijke website en een goede klantenservice moet hebben, maar ook dat je telefonisch goed bereikbaar bent. Steeds meer bedrijven willen daarom een 085-nummer aanvragen en kiezen voor een professionele landelijke uitstraling waardoor ze niet regio gebonden zijn. VOIPZeker legt precies uit wat een 085-nummer is en waarom iedere ondernemer en bedrijf deze zou moeten aanschaffen.

Een 085-nummer is een telefoonnummer dat niet regio gebonden is, zoals een 020-nummer van de omgeving Amsterdam. Dit betekent dat een 085-nummer géén aansluiting in een vaste vestigings- of woonplaats vereist, zoals bij een regio-nummer wel het geval is. Net als een regio nummer, bestaat het 085-nummer uit 10 cijfers, wat betekent dat je ook vanuit het buitenland gebeld kunt worden. 

Voor wie is een 085-nummer geschikt?
Een 085-nummer mag gebruikt worden door zzp’ers en bedrijven. Zzp’ers werken vaak door heel Nederland, waardoor een landelijk telefoonnummer erg voor de hand liggend is. Een ander groot voordeel is dat je geen 06-nummer meer hoeft af te geven, wat veel zzp’ers vaak vervelend vinden. Veel ondernemers zullen daarom vaker een 085-nummer aanvragen. Handig voor degenen die werk en privé gescheiden willen houden.

Wanneer bedrijven een 085-nummer aanvragen stralen zij direct uit dat zij op landelijk niveau opereren. Je nieuwe potentiele klanten zullen je direct als een nationaal bedrijf opmerken en sneller zaken met je willen doen Naast een professionelere uitstraling van jouw bedrijf, ben je ook beter ‘makkelijker’ bereikbaar voor je bellers. VOIPZeker-klanten hebben namelijk de mogelijkheid om bellers van een specifieke regio automatisch door te schakelen naar een gewenste vestiging. Dit betekent dat wanneer een beller met een 020-nummer naar jouw onderneming belt, ons unieke systeem de oproep automatisch kan doorschakelen naar jouw vestiging in Amsterdam. Bedrijven met meerdere vestigingen kiezen daarom voor deze VOIPZeker-oplossing. Breid je service nog verder uit door het toevoegen van een keuzemenu, nummerherkening en/of voicemail. Wij hebben eindeloos veel functionaliteiten en mogelijkheden.

Wil je weten hoe? Neem vrijblijvend contact op met onze experts via 088 – 066 0550 en vraag naar de mogelijkheden.

Voor degenen die een grotere onderneming hebben bieden wij alternatief aan, namelijk een 088-nummer. Net als een 085-nummer is een 088-nummer ook een landelijk nummer. Het grote verschil is dat 088-nummers in blokken van 100 of 1.000 worden verkocht. Een 088-nummer is ideaal voor grotere ondernemingen die meerdere vestigingen in Nederland of wereldwijd hebben. Vraag direct een 088-nummerblok aan door een e-mail te sturen naar verkoop@voipzeker.nl en ontvang direct de juiste formulieren retour. 

Enkele voordelen van een 085-nummer op een rij:
 
Een 085-nummer is niet regio gebonden en is een landelijk telefoonnummer
 Een 085-nummer geeft jouw onderneming een professionele uitstraling
 Als jouw vestiging verhuist, verhuist een 085-nummer altijd mee
 Je kunt een 085-nummer per stuk afnemen, maar ook in een blok van 10 of 100 stuks
 De beller betaald altijd een vast lokaal tarief voor het bellen naar een 085-nummer
 Een 085-nummer is ideaal voor een onderneming met meerdere vestigingen – VOIPZeker-klanten hebben zelfs de mogelijkheid automatisch bellers van een specifieke regio door te verbinden naar een vestiging in de buurt van deze beller.

VOIPZeker’s UNIEKE service – zelf telefoonnummers uitkiezen
VOIPZeker geeft jou als enige VoIP-aanbieder van héél Nederland de mogelijkheid om online zelf telefoonnummers uit te kiezen. Naast 085- en 088-nummers, kun je ook zelf telefoonnummers uitkiezen voor alle regio’s, direct online achter jouw computer. Waar je bij andere aanbieders maar moet afwachten wat je voor telefoonnummer krijgt, krijg je bij ons Zeker-heid. Hieronder kun je direct een 085-nummer aanvragen en deze zelf uitkiezen.

Telefoonnumers uitkiezen

Oja, en hebben wij al verteld dat VOIPZeker-klanten ook een landelijk telefoonnummer kunnen aanschaffen zónder hier een vast toestel aan te koppelen? Ons unieke systeem maakt het mogelijk om een ‘vast’ netnummer door te schakelen naar een mobiele telefoon. Zo straal je een landelijke en professionele uitstraling uit, zonder daadwerkelijk een fysiek kantoor te hoeven hebben. Vraag direct naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een VoIP-account. Wij zijn bereikbaar via 088 – 066 0550 en via info@voipzeker.nl.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen