Telefonie oplossingen heetste dag in Nederland ooit

Telefonie oplossingen heetste dag in Nederland ooit
Rate this post

Poeh Poeh, wat een hitte gisteren zeg! Woensdag 24 juli 2019 gaat de geschiedenis in als de heetste dag in Nederland ooit. Naar verwachting wordt het vanmiddag nóg warmer! Waarschijnlijk stond je dus vanochtend voor de spiegel en wilde je je pak omruilen voor een zwembroek met slippers. VOIPZeker kan dat niet voor jou regelen, maar wij kunnen je wel oplossingen geven hoe jouw werknemers de hitte kunnen doorstaan en hoe je toch bereikbaar blijft zonder de deuren te hoeven sluiten. Heb jij al gedacht aan telefonie oplossingen zoals doorschakelen en flexwerken? 

Vandaag wordt er een level 3 (rood) geactiveerd. De hitte slaat vanmiddag fors toe in grote delen van Nederland. Op grote schaal mogen we dan ook 35 tot 41° C verwachten met een gevoelstemperatuur van 45 tot 48° C, aldus NoodweerBenelux. Veel bedrijven waren door de hitte van gister gesloten en zullen naar verwachting vandaag hetzelfde doen. Dit betekent dat je wel veel telefoongesprekken kunt mislopen. VOIPZeker staat natuurlijk voor je klaar om telefonie oplossingen te bedenken hoe je niet alleen vandaag bereikbaar kunt zijn, maar ook in de toekomst hier rekening mee kunt houden.

Telefonie oplossingen hittegolf #1 Doorschakelen
Is er bij jou op kantoor geen airco aanwezig of is het alsnog te warm? Geen probleem, VOIPZeker-klanten kunnen binnen 2 minuten via hun online telefooncentrale regelen dat specifieke telefoonnummers worden doorgeschakeld naar een ander telefoonnummer. Mocht je echt niet kunnen werken en neemt een andere collega voor jou waar die beter bestand is tegen de hitte, schakel je nummer dan eenvoudig intern door. Niets om voor te schamen, want niemand is gelijk aan elkaar! Een andere eenvoudige maar geweldige manier van bereikbaar blijven is het doorschakelen van je vaste nummer naar je mobiele telefoon. De beller merkt hier namelijk helemaal niets van. Zo kun je tijdens de hitte vanuit huis werken en gewoon bereikbaar blijven voor die ene klant met die ongelofelijk belangrijke deal waar je al een maand op wacht! Lees meer over de mogelijkheden van Vast op Mobiel en over vele andere doorschakelmogelijkheden die je alléén bij VOIPZeker krijgt. 

Telefonie oplossingen hittegolf #2 Audiobestanden 
Is jouw kantoor wegens de heetste dag in Nederland ooit vandaag dusdanig beperkt bezet, dan kun je jouw bellers door middel van een ingesproken audiobestand op de hoogte brengen. Deze kun je eenvoudig combineren met een voicemail en ontvang je ingesproken berichten direct per e-mail. Handig, want met een kleine aanpassing in jouw online telefooncentrale ben je toch bereikbaar terwijl je lekker op het strand ligt te zonnen! VOIPZeker heeft eigen stemacteurs, die op een professionele wijze jouw audiobestand in verschillende talen kunnen inspreken. Kies bijvoorbeeld voor een professioneel ingesproken bericht zoals “Vanwege de heeste dag in Nederland ooit zijn wij vandaag gesloten. Voor dringende zaken kun je bellen met .. of stuur een e-mail naar.. Tot morgen”. Je kunt snel een eenvoudig een stemopname aanvragen. Natuurlijk moet je wel over een VOIPZeker-account beschikken en onze geweldige diensten afnemen! Neem dan contact op via info@voipzeker.nl of bel naar 088 – 066 0550. Een vrijblijvende offerte aanvragen en/of overstappen naar VOIPZeker is zo geregeld.

Telefonie oplossingen hittegolf #3 – Siësta
Wanneer je nog geen VOIPZeker-klant bent kun je ook een (Spaanse) siësta inlassen. Gewoon even de deuren sluiten om wat rustiger aan te doen. In warme landen lassen werknemers een middagdutje in, vaak na de lunch als de zon haar hoogste positie heeft bereikt. Dit is een veel voorkomende traditie die voornamelijk in Spanje in ere wordt gehouden. Ondanks dat waarschijnlijk vandaag de heetste dag in Nederland ooit gaat worden is een siësta in Nederland wel een beetje gek, niet? Ook loop je het risico dat je toch onbereikbaar bent voor jouw klanten! Wordt vandaag nog klant van VOIPZeker en trotseer de warme dagen met een opgeheven hoofd! Want jij bent tenslotte altijd en overal bereikbaar. Kunnen jouw concurrenten hetzelfde zeggen? 

VOIPZeker heeft nog veel meer telefonie oplossingen, maar dit zijn de meest voor de hand liggende opties die je vandaag eenvoudig kunt regelen. Informeer gratis naar onze unieke opties en vraag een vrijblijvende offerte aan. Kies nu voor overstappen naar VoiP van VOIPZeker.

Offerte aanvragen

De overstap is in meeste gevallen binnen 1 werkdag geregeld! Er komen nog genoeg warme dagen, dus anticipeer hier tijdig op en stap over op VoIP van VOIPZeker. Je bent dus niet alleen altijd en overal bereikbaar, je bespaart in de meeste gevallen tot wel 40% op je telefoonrekening. Handig, dan kan je toch die mooie Ray-Ban zonnebril aanschaffen zonder dat je bedrijf is gesloten!

Onze experts van de klantenservice staan tijdens de heetste dagen en de koudste vriesperiodes ALTIJD voor jou klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer naar de mogelijkheden via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. O ja, en drink vandaag genoeg water! 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen