Doe de VOIPZeker internetsnelheid test

Doe de VOIPZeker internetsnelheid test
Rate this post

Nieuw bij VOIPZeker: de VOIPZEKER internetsnelheid test (speedtest)!

Omdat de verplichte overstap van ISDN naar VoIP nadert, maken wij de overstap voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom hebben wij de nieuwe VOIPZeker internetsnelheid test op onze website geïmplementeerd, zodat je eenvoudig en betrouwbaar direct je huidige internetsnelheid kunt controleren. Doe nu gratis de VOIPZeker internetsnelheid test!

Met de gratis internetsnelheid test van VOIPZeker (speedtest) kom je er direct achter wat je huidige download- en uploadsnelheid is. Controleer of deze snelheden overeenkomen met de snelheden die jouw provider destijds heeft beloofd. Toch prettig om te weten dat je krijgt waarvoor je maandelijks betaalt. 

Waarom is het belangrijk dat ik een stabiele internetverbinding heb?
KPN stopt met ISDN op 1 september 2019. Het is verplicht om voor die tijd over te stappen naar VoIP als alternatief. Omdat je met VoIP over internet gaat bellen en een online telefooncentrale gaat gebruiken, heb je dus een stabiele- en snelle internetverbinding nodig. Een goede internetverbinding is met de hedendaagse techniek en telecommunicatie onmisbaar geworden. Je wilt tenslotte niet dat je bedrijf onbereikbaar is en je kansen mist om te verkopen, toch? Check of je het maximale eruit haalt en verbeter je internet door klant te worden van VOIPZeker.

             Button internetsnelheid test - VOIPZeker speedtestng

Doe de internetsnelheid test


Bij VOIPZeker ben je gegarandeerd binnen 2 weken volledig online, terwijl overstappen van internet elders vaak tussen de 6 en 12 weken duurt. Hieronder enkele voordelen van internet van VOIPZeker op een rij:

 Betrouwbaar VOIPZeker netwerk
 Onbezorgd internet voor een vast en voordelig maandbedrag

 Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
 100% geschikt voor VoIP-technologie
 Gratis overstap adviseur

Zit je bij een andere aanbieder en ben je niet tevreden na de internetsnelheid check?
Word direct klant bij VOIPZeker direct internet van VOIPZeker en doe de gratis postcode check. Wij controleren via de postcode welke internetpakketten beschikbaar zijn op jouw locatie. Omdat wij graag meedenken met jouw bedrijfsvoering beginnen wij een inventarisatie van jouw huidige situatie en maken wij advies op maat. Doe de gratis postcode check en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Doe de postcode check


Wij maken moeilijke dingen graag duidelijk en makkelijk. Kom je er toch niet uit, neem dan direct contact op met onze experts en vraag om vrijblijvend advies. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Voor ondersteuning tijdens de speedtest of postcode check kun je ook contact opnemen via onze chatfunctie op onze website. Aan alles is gedacht!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen