Waarom kiezen voor VoIP

Rate this post

Waarom kiezen voor VOIPZeker?

Tja. Er wordt ons wel vaker gevraagd; Waarom zouden wij kiezen voor VOIPZeker? Nu kan ik wel alles op gaan sommen wat er bij onze concurrenten fout gaat maar wij van VOIPZeker focussen ons niet op de fouten van een ander. Wij focussen ons namelijk op onszelf om de beste te zijn en te blijven in alles wat wij doen.

Daar kan ik wel uren over vertellen omdat wij heel veel meer te bieden hebben dan onze concurrenten maar we zullen het kort houden en in hoofdlijnen voor je opsommen.

Dus waarom VOIPZeker?

VOIPZeker is opgericht met de gedachte om een betere technische infrastructuur en portaal te kunnen leveren dan de bestaande telefoon bedrijven.

Hierdoor is VOIPZeker begonnen met een redundant systeem. Dat betekent dat wij niet één maar meerdere datacentra hebben. Is er een mega storing in het ene datacenter, dan blijf je online via het andere datacentrum zonder dat jij er iets van merkt. Dit is even snel gezegd, maar een wonderbaarlijk stuk techniek zit hierachter om dit vlekkeloos te laten verlopen.

Om jou een optimaal gebruiksgemak te geven hebben wij als enige provider binnen Nederland onze VoIP software in eigen beheer ontwikkeld. Software die jij als klant zeer eenvoudig kan beheren en geen limitatie kent.

Hele belplannen kunnen je eenvoudig inregelen door een simpel “drag en drop” systeem. En alle VoIP functies zijn realtime te bedienen. Natuurlijk zit er op ons kantoor een professioneel team voor jou klaar om jou te assisteren wanneer jij zelf even geen tijd of zin hebt om het zelf te doen. Een telefoontje en het is direct geregeld. En dan bedoel ik ook echt direct. Je krijgt direct de juiste VoIP topper aan de lijn die jouw wensen uitvoert.

Wij willen blije klanten en we houden van snelheid. Snelle service, snelle activatie en snelle reacties, dat maakt ons ook weer blij.

VOIPZeker = alles onder 1 dak. Internet en bellen, met nog meer functies dan een telefooncentrale! Interne databekabeling, telefoontoestellen en meer. Je hoeft dus nergens anders meer te kijken, en daarom moet je kiezen voor VoIP.

Kortom je krijgt korte lijnen, voordelige prijzen (ja daar ben ik nog niet eens over begonnen), snelle service en zekerheid. Wat wil jij nu nog meer om te kiezen voor VoIP, met name VOIPZeker? Wij  roepen juist onze klanten op om wensen bij ons neer te leggen zodat wij een optimale beleving kunnen bieden voor iedereen. Als je nog denkt: waarom kiezen voor VoIP? Dan is het goed om het volgende te weten: wil jij iets specifieks en hebben wij het nog niet, dan kunnen wij dit met onze eigen uiterst kundige programmeurs wel maken, speciaal voor jou!  

Dus waarom kiezen voor VOIPZeker? Nou ja, zeker, VOIPZeker is gewoon beter.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen