Goedkopere zakelijke telefonie

Rate this post

Onderling gratis bellen voor bedrijven

Wat nou als ik jou vertel over de mogelijkheid om eenvoudiger EN goedkoper zakelijk te bellen? Zakelijke telefonie brengt je namelijk niet alleen in contact met je klanten, maar maakt ook de communicatie binnen je bedrijf nog eenvoudiger en ook goedkoper. Ook iets voor jouw bedrijf?

Tegenwoordig willen bedrijven alles koppelen en integreren met elkaar, zodat alles effectiever en efficiënter verloopt. Waarom dan niet ook de zakelijke telefonie? De functionaliteiten en mogelijkheden van vaste telefonie zijn namelijk talloos.

Werken er in jouw onderneming meerdere medewerkers op een afdeling of verschillende afdelingen?  Dankzij Vaste telefonie is het mogelijk om een inkomende gesprek over te laten gaan op een groep telefoons tegelijk (de zogeheten belgroep). Je hoeft niet voor een ieder medewerker een apart telefoonnummer aan te schaffen, lekker overzichtelijk dus. Het belgroep is volledig naar je eigen wensen aan te passen via onze online portaal. Zo kun je ervoor kiezen dat een inkomende gesprek eerst binnenkomt op het ene afdeling, en na enkele keren rinkelen wordt doorgezet naar een andere afdeling. Waarschijnlijk is er inmiddels al opgenomen. Zo niet, dan kunnen we alle telefoons tegelijk laten afgaan zodat de klant toch te woord wordt gestaan! 

Ook is flexibel werken helemaal in. Werken op vaste tijden op vaste plekken is inmiddels achterhaald. Dankzij zakelijke vaste telefonie blijf je overal en altijd bereikbaar. Zo is het met vaste telefonie mogelijk om een nummer te ontvangen op meerdere vestigingen. Of je nu te maken hebt met flexplekken, of verschillende locaties met mensen die thuiswerken of juist veel onderweg zijn. Met zakelijke telefonie van VOIPZeker kun je overal waar je een internetverbinding hebt bellen.

Maar als iedereen nou extra onderling gaat bellen, lopen de kosten dan niet op? Nee! Daar hebben we met vaste telefonie ook wat voor verzonnen. Het is mogelijk om onderling gratis te bellen. Dit door simpelweg gebruik te maken van 1 vrij-bellen bundel voor alle vestigingen en/of afdelingen. Zo is je bedrijf ook optimaal bereikbaar voor (potentiele) klanten en partner bedrijven, en dat tegen scherpe prijzen.

Benieuwd hoe wij als VOIPZeker dit binnen jouw bedrijf in no-time kunnen regelen? Neem dan nu contact op en we vertellen je er alles over!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen