VOIPZeker beste SIP trunk provider

VOIPZeker beste SIP trunk provider
Rate this post

Wanneer je als ondernemer geen dure investeringen wilt doen maar wel toekomstbestendige systemen wilt die meegroeien met je organisatie, dan kies je voor VoIP van VOIPZeker. Maar heb je een dure investering gedaan in een fysieke ip-telefooncentrale en wil je deze blijven gebruiken? Kies dan voor de SIP trunk oplossing van de veiligste en beste SIP trunk provider van Nederland.

De afkorting SIP trunk staat voor Session Initiation Protocol en wordt gebruikt voor het opzetten van spraakverbindingen met VoIP telefonie. SIP trunk vervangt de oude traditionele ISDN telefoonlijnen, ook wel de koperen telefoonlijnen genoemd. Door te kiezen voor een SIP trunk oplossing kun je bellen over internet (VoIP) met je bestaande fysieke ip-telefooncentrale.  Met onze SIP trunk maak je gebruik van zogeheten virtuele telefoonlijnen waardoor je kunt bellen over het internet.

Wanneer kies je voor een SIP trunk oplossing?

Heeft jouw organisatie nog een eigen fysieke ip-telefooncentrale en wil je deze wel gebruiken met de diensten van VOIPZeker? Dat is mogelijk! Kies voor een SIP trunk oplossing en leg een verbinding tussen jouw fysieke ip-telefooncentrale en ons robuuste en veilige netwerk. Veel grote organisaties kiezen voor een SIP trunk oplossing wanneer zij enkele jaren geleden een grote investering hebben gedaan in een fysieke telefooncentrale. Handig!

Haal nu meer rendement uit je investering en houd je je maandelijkse kosten laag. Door jarenlange expertise is VOIPZeker uitgegroeit tot de beste SIP Trunk provider van Nederland. 

Voordelen SIP trunk oplossing

Het gebruik van een SIP trunk oplossing brengt veel voordelen met zich mee. Houd er wel rekening mee dat dit per organisatie verschilt en dat het gebruik van een fysieke ip-telefooncentrale niet dezelfde mogelijkheden biedt VoIP telefonie.

 Bij afname direct 10 lijnen beschikbaar
 Aantal lijnen onbeperkt uit te breiden
 Uniek en super veilig redundant netwerk
 Enige provider met uniek failover systeem
 Enorm veel gecertificeerde telefooncentrales
 Reguliere gesprekstarieven SIP trunk VOIPZeker

Tarieven SIP trunk

 

Pakketten

Per maand
SIP Trunk pakket – 1-10 lijnen€25,00
SIP Trunk pakket – 10 extra lijnen€10,00
Eenmalige kosten€50,00

 

Bij veel providers betaal je al snel €5,00 per lijn. Wij houden het graag goedkoop en simpel! Wil je meer weten en advies op maat? Neem dan telefonisch contact op via 088 066 0550 of vraag via het contactformulier een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

 

Geen fysieke ip-telefooncentrale of wil je investeren in de toekomst?

Dan is bellen over internet van VOIPZeker de ideale en meest gekozen telefonie oplossing. Thuiswerken en bereikbaar zijn op je vaste zakelijke telefoonnummer op je mobiele telefoon is alleen mogelijk door te kiezen voor een VoIP abonnement van VOIPZeker. Krijg toegang tot de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland.

VOIPZeker - voip abonnement

 

Je hebt géén onderhoudskosten voor een ip-telefooncentrale en beheer je de bereikbaarheid van je hele organisatie in één compleet overzicht. Je online telefooncentrale is onderdeel van het meest veilige en betrouwbare systeem en wordt 24/7 door ons gemonitord. 

Wij denken graag met je mee over de beste oplossingen. Voor gratis advies neem je contact op via 088 066 0550 of start je de gratis kostencalculator om te zien wat je kunt besparen op je telefoniekosten.

 Direct gratis kosten berekenen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen