Regionaal Duits telefoonnummer aanvragen

Regionaal Duits telefoonnummer aanvragen
Rate this post

Open jij een bedrijf of in Duitsland of heb jij daar al een vestiging? Dan kunnen wij jou heel goed helpen! Geef jouw bedrijf een vertrouwde uitstraling voor jouw LieBe Deutsche Mitmensch! VOIPZeker biedt telefoonnummers (landnummers) aan in meer dan 60 verschillende landen. Een Duits telefoonnummer aanvragen is zo geregeld en binnen een paar dagen actief. Bestellen dus!

Waarom een regionaal Duits telefoonnummer aanvragen?

Bedrijven die een regionaal Duits telefoonnummer aanvragen krijgen een Duitse uitstraling en hoeven klanten niet te bellen naar een Nederlands telefoonnummer. Een groot voordeel voor de Duitse beller is dat het nummer vertrouwd overkomt en belt tegen lokale tarieven. Voor jou als bedrijf is het geweldig dat je jouw telefonie en klanten eenvoudig kunt beheren en beantwoorden vanuit Nederland. Hiervoor betaal je geen extra kosten! 

Voor elke regio in Duitsland een telefoonnummer

VOIPZeker heeft een grote voorraad van regionale nummers085 nummers en internationale nummers. Of je nou een Duits telefoonnummer (landnummer) zoekt voor een specifieke regio zoals München, Düsseldorf of Berlijn, na jouw aanvraag is het telefoonnummer in de meeste gevallen binnen enkele dagen actief en ben je direct bereikbaar. 

Voordelen regionaal telefoonnummer in Duitsland aanvragen

Het aanvragen van een telefoonnummer in Duitsland (landnummer 49) heeft veel voordelen. Hieronder hebben wij enkele voordelen van het landnummer 49 alvast speciaal voor jou opgesomd.

 Jouw bedrijf krijgt een vertrouwde Duitse uitstraling
 Bellers uit Duitsland bellen tegen lokaal tarief
 Oproepen uit Duitsland te managen vanuit Nederland
 Eén aanspreekpunt en telecomdiensten bij VOIPZeker
 Geen kosten voor doorschakelen

Hoe je een Duits telefoonnummer kunt aanvragen

Om voor landnummer 49, Duitsland, een zakelijk telefoonnummer aan te vragen dien je bewijs van je vestigingsplaats in Duitsland aan te leveren. Lever één van de volgende documenten aan zodat wij jouw aanvraag direct kunnen behandelen.

Geldige adresbewijzen zijn als volgt:

* Handelsregisterauszug (handelsregister)
* Bescheinigung der Gewerbeanzeige (Bedrijfsregistratie)
* Bedrijfsbelastingdocument geleverd door de lokale overheid, of dat nu de overheid, staat, gemeente is.

Geldige legitimatiebewijzen zijn als volgt voor alle nummertypen:

* Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs van elk land (paspoort/nationale identiteitskaart/rijbewijs identiteitskaart). We accepteren leeftijden van 18 jaar en ouder.
* Het identiteitsbewijs moet zijn van de vertegenwoordiger die op de bedrijfsregistratie staat vermeld of het identiteitsbewijs van een gemachtigde vertegenwoordiger, samen met een document dat de gemachtigde vertegenwoordiger aan het bedrijf koppelt.

 

Kosten regionaal Duits telefoonnummer

 

 Duits telefoonnummer Per maand          Eenmalige kosten
 Regionaal Duits telefoonnummer €7,50 €25,00

 

Vraag nu direct een Duits telefoonnummer aan in combinate met een all-in VoIP telefonie pakket. De beste kwaliteit telefonie voor de beste prijs. Neem telefonisch contact met ons op via 088 066 0550 of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl

 Ja, dat wil ik ook!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen