Online krachtpatser van VOIPZeker

Rate this post

Niet iedereen is even technisch of even bekend met de hele waslijst aan VoIP instellingen en functionaliteiten. Het zou jammer zijn als de online VoIP portaal dan ook nog eens erg moeilijk in elkaar zou zitten. In ieder geval, dat vinden wij bij VOIPZeker. In onze online VoIP portaal kan jij zelf eenvoudig alle aanpassingen doen in je VoIP online telefooncentrale. Of je nou een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu wilt aanpassen, alles is mogelijk met de krachtpatser van VOIPZeker.

Krachtig, effectief en efficiënt. Dat zijn de kenmerken van onze online VoIP portaal en daar zijn we zeer trots op. Het is niet zomaar een portaal, maar een portaal die volledig is ontwikkeld door VOIPZeker wat het uniek maakt in Nederland.

Wat dat voor jou betekent is dat wij bij het ontwikkelen van het portaal constant hebben gedacht hoe wij het gebruik hiervan voor jou zo makkelijk mogelijk konden maken. Als we kijken naar de feedback die we dan krijgen over onze VoIP portaal, dan zit dat wel goed. Onze doelstelling is om dit iedere dag een stukje meer te verbeteren en de kans op een ultieme belervaring voor de klant te realiseren. Techniek staat niet stil, dus wij ook niet! 

voip-portaal.png

De online VoIP portaal van VOIPZeker

Wat kan je met onze online telefooncentrale?
Oftewel wat niet? Dankzij de drag-en-drop systeem is het mogelijk om snel en overzichtelijk een belplan op te stellen. Heeft iemand een leuke bijnaam op de werkvloer? Grijp je kans, ieder toestel of telefoonnummer kun je een naam geven!

Bij de optie ‘’schedular’’ kan je handmatig je openingstijden aanpassen. Dit kan je ieder moment zelf aanpassen, hoe het jou het beste uitkomt. Ook kan je hier een bericht plaatsen in de vorm van een mp3 bestand. Slaap je liever de volgende werkdag een beetje uit? Pas dan snel en simpel de openingstijden aan!

Wachtrijen en keuzemenu’s kunnen voor een groot deel het telefonie binnen jouw bedrijf ontlasten. Daarom is het ook handig dat dit snel te regelen en aan te passen is. Meer rust voor jouw en je personeel.

Voor ieder wat, functionaliteiten en mogelijkheden in alle smaken en kleuren, bovendien in een strak en overzichtelijk jasje. Je hoeft dus niet over technische kennis te beschikken om het optimale uit jouw online telefooncentrale te halen. Het gebruik van onze krachtpatser (online telefooncentrale) is dusdanig goed ingeregelt dat jij als klant makkelijk uit de voeten kunt en je vaak enkele klikken op de knop een wijziging kunt doorvoeren. Kom je er alsnog niet uit? Geen probleem, want een heel VOIPZeker-team van experts staat altijd voor je klaar om je te assisteren. Geef een belletje en wij regelen de rest.

Wil je het VoIP portaal en online telefooncentrale live zien? Vraag dan hier een demo aan! Voor vrijblijvend advies of een offerte neem je contact op met onze klantenservice via 088 – 066 0550 of stuur je een e-mail naar info@voipzeker.nl. Overstappen naar VOIPZeker is in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geregeld. 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen