Vodafone Australie krijgt toegang tot 5g netwerk

Vodafone Australie krijgt toegang tot 5g netwerk
Rate this post

Vodafone Australië krijgt in de eerste helft van 2020 toegang tot het 5g netwerk. Vodafone en Nokia werken al langer samen om het 5g netwerk te realiseren en wordt de uitrol hiervan werkelijkheid.

Het 5g netwerk wordt ingeschakeld in en rond de stad Parramatta, dat voor de beroemde stad Sydney ligt. Al eerder testten Nokia en Vodafone hun netwerk in en rond dit gebied, maar klanten van Vofafone Australië krijgen nu toegang tot het 5g netwerk voor commercieel gebruik. Vodafone gebruikte eerder Huawei apparatuur, maar doordat de Australische overheid een verbod legde op deze apparatuur ging het bedrijf een samenwerking aan met Nokia. 

Nokia’s end-to-end portfolio speelt een belangrijke rol in de samenwerking, met deze deal inclusief 5G-radiotoegangsnetwerk, IP / optisch, magnetron, implementatie en beheerde services, evenals software, “zei Nokia president van EMEA en APAC klantactiviteiten Federico Guillén (bron).

Het 5g netwerk is de vervanger van het huidige 4g netwerk en moet zorgen voor sneller en stabieler mobiel internet. Met het 5g netwerk moeten snelheden van 20 gbps haalbaar zijn en heeft het netwerk een reactietijd van onder de 1 ms. Bij het 4g netwerk is dat momenteel 30 tot 50 ms. Een flinke verbetering dus. 

Nederland zal nog even moeten wachten op de uitrol van het 5g netwerk. VodafoneZiggo bracht in juli een testverbinding online in Maastricht en zal uiteindelijk samen met T-Mobile en KPN gebruik gaan maken van een 5g netwerk. Wanneer dit gaat gebeuren is vooralsnog onbekend.

VOIPZeker zal in ieder geval tot medio 2022 gebruik blijven maken van het 4g netwerk. Wij zijn namelijk de eerste en enige provider van Nederland die een volledige Vast op Mobiel integratie hebben uitgebracht in de vorm van een simkaart. De simkaart zorgt ervoor dat je alle gemakken van een vaste telefoon op je mobiele telefoon hebt en je een 06-nummer en een zakelijke telefoonnummers kunt gebruiken. Je kunt dus altijd en overal uitbellen met een zakelijke telefoonnummer en oproepen hiervan ontvangen.

Voor meer informatie neem je contact op via 088 – 066 0880.

Bekijk ook

> Gratis belgeschiedenis voor bedrijven
> Overstappen met nummerbehoud
> Realtime statistieken voor managers

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen