Videobellen, online vergaderen of bellen via de laptop.

Dé nieuwste manier van online videovergaderen
Rate this post

VOIPZeker stelt de norm voor middel- en grote bedrijven voor telecomoplossingen als het gaat om videobellen. Als een full-service provider voldoet de oplossing van VOIPZeker aan alle eisen, inclusief geavanceerde mogelijkheden zoals online vergaderen, videobellen en bellen via de desktop.

Gezien de toenemende afhankelijkheid van communicatiediensten, zijn de doelgroepen van telecombedrijven breed en behoorlijk divers. VOIPZeker focust zich om deze reden op bedrijven zodat zij zich verder ontwikkelt en de focus niet laat verstoren door de particuliere markt. VOIPZeker zorgt voor een B2B-marketinggericht product en ontwikkelt deze verder door, wat veel ondernemers aanspreekt. Videobellen en online vergaderen met een groep of 1 persoon via de laptop is zo’n product.

“voor het eerst telefoongesprekken toevoegen aan videovergaderingen”

Met videobellen communiceer je niet alleen met collega’s maar je kunt ook door externe nummers gebeld worden. Eerst een uitnodiging sturen en die inplannen in jouw agenda? Dat is nu verleden tijd. Bedrijven willen hun positie verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van efficiëntient werken en zijn daardoor op zoek naar tijdbesparende middelen. Vandaag de dag kost het bedrijven veel tijd om online vergaderingen op te zetten. Momenteel moeten participanten wachten tot de tegenpartij online komt voordat er überhaupt een gesprek kan worden gestart. De oplossing van VOIPZeker voorziet in deze behoefde door online vergaderingen real-time op te starten.

Unite Phone, aangenaam

Een bijkomende uitdaging voor bedrijven is om de collegialiteit onder werknemers te vergroten. Veel mensen werken thuis en zien daardoor collega’s minder. Voor zowel de werkgever als de werknemer is dit soms lastig en bovenal demotiverend. Door de komst van Unite Phone van VOIPZeker kan men rechtstreeks zonder uitnodiging real-time videobellen met collega’s, partners en klanten. Super efficiënt en sociaal!

Veel bedrijven zijn inmiddels overgestapt naar VOIPZeker voor het gemak van videobellen en online vergaderen. De adviseurs van VOIPZeker adviseren graag en nodigen je uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Ervaar Unite Phone

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen