Dé nieuwste manier van online videovergaderen

Dé nieuwste manier van online videovergaderen
Rate this post

Videovergaderen is niet meer weg te denken. Vandaag de dag wordt er heel veel online zakelijk vergaderd, zowel onderling tussen collega’s als met klanten. Met beeld erbij is een stuk prettiger om te overleggen, zodat je ook de gelaatsuitdrukkingen van de tegenpartij kan zien. Wij kunnen inmiddels alweer een tijdje videovergaderen en deze optie wordt veel gebruikt.

Iedereen is bekend met het concept van Teams of Zoom. Je stuurt iemand een uitnodiging en dan start je op het aangegeven tijdstip de meeting op. Maar het kan nóg veel gemakkelijker. VOIPZeker is de eerste in Nederland die het nieuwe concept van online videovergaderen uitrolt. Niet plannen en wachten, maar direct overleggen met iemand door hem te bellen zonder eerst een uitnodiging te hoeven sturen. Dit is dé nieuwe manier van online videovergaderen.

Real-time vergaderen of iemand toevoegen tijdens de vergadering zonder eerst een uitnodiging te sturen is het nieuwe vergaderen geworden. Hoe je dit kunt doen lees je verder in dit artikel!

Bellen van vroeger en nu online videovergaderen

De wereld verandert heel snel om ons heen. In het begin van het telefonie tijdperk moest je wanneer je iemand wilde bellen tot 10 tellen wachten tot de telefoon overging. Tegenwoordig is dat voor gewoon bellen niet meer nodig. Wij klikken nu op het nummer van een contactpersoon en binnen enkele seconden hebben wij die persoon aan de lijn. Waarom zouden wij dit dan niet met dezelfde snelheid voor vergaderingen of overleggen willen doen? Wij kunnen toch ook binnen enkele seconden overleggen, toch?

Inplannen en wachten tot het moment is aangebroken is niet meer van deze tijd. Nu wij (grotendeels) allemaal thuiswerken, wordt er enorm veel gebruik gemaakt van online videovergaderen en wil je dit op de meest efficiënte manier inzetten zonder veel (en lang) te hoeven wachten. Iedereen weet dat tijd geld is en juist daarom wil je snel kunnen handelen. Daarmee speelt VOIPZeker in op de behoefte van bedrijven.   

Wat heb je nodig om te videovergaderen via VOIPZeker

  • Om te starten met het nieuwe concept real-time online vergaderen heb je niet veel meer nodig dan een desktop met een camera en microfoon.
  • Een koptelefoon of oordopjes raden wij sterk aan. Let daarop op de geluidskwaliteit aangezien deze van merk en type veel van elkaar verschillen. Hou in gedachten dat je de beste bel ervaring voor je klant wil realiseren.
  • Een handige feature in de headset is noice-cancelling om het achtergrondgeluid eruit te filteren. Je wil natuurlijk voorkomen dat je spelende kinderen op de achtergrond van een belangrijk telefoongesprek hoort.

Hoe kan ik videovergaderen via VOIPZeker?

Via de Unite desktop app kun je gemakkelijk online videovergaderen met je collega’s en klanten. De Unite desktop app is een app die je gratis krijgt bij aanschaf van een VOIPZeker Flex abonnement. Hiermee kun je gesprekken aannemen via jouw vaste telefoonnummer, uitgaand bellen en onderling videobellen. Met één druk op de knop start je een video call met je collega.

Vraag Unite nu aan

*Wist je dat – je ook kunt videobellen via een vaste telefoon? Je hoeft dus niet altijd te vergaderen via jouw desktop.

Videovergaderen met een vaste telefoon

Ja je leest het goed! Videobellen met een vaste telefoon is ook mogelijk. De Yealink VP-T49G is één van onze meest gekozen toestellen die hiervoor uitstekend geschikt is. Door middel van een touchscreen en een HD-camera is online videovergaderen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je klikt op het nummer dat jij wil bellen en vervolgens start je direct het videobellen op. Hierdoor hoef je geen apps op te starten op je laptop of pc, maar bel je direct iemand op en kun je direct starten met vergaderen. 

Ben jij ook geïnteresseert in deze Yealink met videovergaderen-optie? Bekijk deze dan hieronder.

Bekijk hier de Yealink telefoon


Online videovergaderen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Wil jij meer weten over de implementatie van online videovergaderen binnen jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Voor gratis advies bel je ons op 088 066 0550.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen