Onze nieuwe website is online!

Rate this post

Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt je nu sneller de informatie over onze producten en diensten. De inhoud van de pagina’s gaan we ook nog verder actualiseren. Op de achtergrond wordt ook al gewerkt aan een nieuwe website voor tablets en smartphones.

Dit is de eerste stap in een reeks van vernieuwingen, waarmee VOIPZeker zich op het gebied van innovatie gaat onderscheiden in de dynamische markt van VoIP Telecommunicatie.

Over de nieuwe pakketten

Met de introductie van de functionaliteiten pakketten maken we ons aanbod overzichtelijker.

Free pakket

Het “Free” pakket is ons meest eenvoudige pakket dat alle functionaliteiten bevat die nodig zijn om van start te kunnen gaan. Dit pakket is bedoeld voor kleine of startende ondernemingen voor wie de geavanceerde functionaliteiten nog overbodig zijn. 

Basic

Het “Basic” pakket is bedoeld voor bedrijven die ook gebruik maken van fax2email en werken met afdelingen. Hierdoor kunnen meerdere mensen vanuit een groep gebeld worden op een telefoonnummer. 

Advanced

Het “Advanced’ pakket heeft naast alle basic functies ook nog een keuzemenukeuzemenu, wachtrij, eigen wachtmuziek en instelbare openingstijden. Met dit pakket ben je optimaal bereikbaar en hoef je nooit meer een oproep te missen. 

Complete

Het “Complete” pakket bevat alle functies van het Advanced pakket met als aanvulling de conference call functionaliteit. Hierdoor kan je met meerdere bellers inbellen en een telefonische vergadering opzetten zonder dure apparatuur. Geen dure 0900 nummers maar gratis onderling inbellen voor een vergadering.

 

2 Onze nieuwe website is online!

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen