VOIPZeker onderstreept zijn groei ambities met 2 nieuwe medewerkers

5/5 - (1 vote)

Sales Manager Robert Krans

Met zijn meer dan 25 jaar commerciële ervaring op het gebied van IT en Telecom projecten is Robert verantwoordelijk voor het uitbouwen van de groei. Robert zal zich bezig houden met het Partner Kanaal en is het eerste aanspreekpunt voor alle commerciële vragen van de Resellers en Eindklanten.

Robert Krans
“VOIPZeker groeit hard en ik vind het een enorme uitdaging en eer dat ik onderdeel mag uitmaken van deze groei. Met mijn telecom en ict kennis en mijn uitgebreide netwerk, denk ik dat ik zeker kan bijdragen aan het succes van VOIPZeker. Daarnaast werk ik net als VOIPZeker graag samen met de Business Partner om alle MKB’ers van Nederland te bedienen met betrouwbare VoIP oplossingen.”

Operations Manager Ilhan Uzun

Met zijn ruime ervaring bij verschillende werkgevers zal Ilhan VOIPZeker versterken in de dagelijkse operations en heeft hij een consulterende rol in product- en marketing management. Hij zal zijn kennis en ervaring gebruiken om de interne organisatie van het snel groeiende VOIPZeker te versterken en te herstructureren. Dit alles in het kader van de ambitieuze groeidoelstellingen met een focus op de dagelijkse operations. Een organisatie is net zo sterk als de mensen die er werken.

Ilhan Uzun
“VOIPZeker is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Ik vind het heerlijk om in deze fase van de organisatie mijn kennis en ervaring te mogen gebruiken om de organisatie te versterken en te herstructureren. De groei ambities van VOIPZeker gaan ook zorgen voor interne verschuiving van taken en verantwoordelijkheden. We hebben nog veel te doen maar met het motto, “Doe de goede dingen en doe ze gelijk goed”, moeten we heel dicht bij onze doelen kunnen komen.”

Saban Ciftcibasi, de directeur van VOIPZeker, is ook heel enthousiast:
“Het VOIPZeker Team groeit heel hard. Dat is ook nodig, want iedere maand verwelkomen wij steeds meer nieuwe klanten. De komende tijd zullen wij nog een aantal ervaren krachten aantrekken om ons team verder te versterken. Het aantrekken van deze twee ervaren krachten onderstreept in ieder geval de ambitieuze plannen om in het komende jaar te blijven groeien en bevestigt het vertrouwen in het realiseren van de gestelde doelstellingen.”

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen