Verbeterde telefoonfunctie naamherkenning

Verbeterde telefoonfunctie naamherkenning
Rate this post

Met de verbeterde telefoonfunctie naamherkenning zie je in het display van je telefoon niet alleen het telefoonnummer van de beller, maar ook zijn of haar naam. Tot kort geleden was de naamweergave alleen mogelijk op Yealink toestellen. VOIPZeker luistert graag naar klantenwensen en heeft naamherkenning nu beschikbaar gemaakt voor alle telefoons die VoIP technologie ondersteunen. 

Tot kort geleden konden alleen VOIPZeker klanten met een Yealink toestel de naam van de beller in het display van hun telefoon zien. Wegens veel aanvragen heeft VOIPZeker de functie telefoon naamherkenning geoptimaliseerd en kunnen alle VOIPZeker klanten deze gratis gebruiken op ieder gewenst toestel dat VoIP ondersteund.

De verbeterde functie telefoon naamherkenning is volledig in eigen beheer ontwikkeld en is volledig afgestemd op de klantenwensen. Door de integratie wordt het telefoonnummer én de naam van de beller op het display van je telefoon of monitor weergegeven. Door de naamweergave weet je altijd wie er belt en voor welke afdeling, vestiging of medewerker deze is bedoelt. Zo kun je alvorens het opnemen jezelf voorbereiden op het gesprek, zeker als dit een lang verwacht belletje is over een belangrijke deal.

Tip: neem eens een kijkje naar alle telefoontoestellen in onze webshop

Verbetere telefoonfunctie naamherkenning webshop voipzeker.PNG

Hoe kan ik de telefoonfunctie naamherkenning gebruiken?

De telefoonfunctie naamherkenning is gratis beschikbaar voor elke VOIPZeker klant en kun je deze eenvoudig activeren in je online telefooncentrale. Naamherkenning werkt in combinatie met je online telefoonboek, waarin alle contacten staan opgenomen. Zorg ervoor dat er contactpersonen aan je telefoonboek zijn toegevoegd.

Zo activeer je de verbeterde telefoonfunctie naamherkenning

Wij geven jou alle vrijheid om per extensie aan te geven of je gebruik wilt maken van de telefoonfunctie naamherkenning. Volg hieronder de stappen om naamweergave te activeren.

   Log in op je Online Portaal
   Navigeer naar Extensie management in het menu aan de linkerkant
   Navigeer bovenaan naar Extensies
   Selecteer de extensie waarop je de functie telefoon naamherkenning wilt activeren
   Navigeer bovenaan naar Extensie instellingen
   Onder het kopje Naamherkenning volgorde sleep je het venster genaamd Toon beller naam van het belplan naar de eerste       plaats boven Zoek in klant telefoonboek en Zoek in extensie telefoonboek.

Verbeterde functie telefoon naamherkenning - naamweergave VOIPZeker


Heb je geen contactpersonen in je online telefoonboek?

Bekijk dan de online telefoonboek FAQ-pagina. Wij leggen stap voor stap uit hoe je contactpersonen kunt importeren of handmatig kunt toevoegen aan je online telefoonboek.

Heb je vragen over de verbeterde functie telefoon naamherkenning of andere vragen over naamweergave? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Wij staan je graag te woord! 

Bekijk ook

> Gratis belgeschiedenis voor bedrijven
> Overstappen met nummerbehoud
> Realtime statistieken voor managers

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen