Vast nummer op mobiel integratie middels een softphone

Vast nummer op mobiel integratie middels een softphone
Rate this post

Zoek je een vast nummer op mobiel integratie? Dan is een softphone een goede oplossing! Maar welke softphone is voor jou geschikt? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste softphone.

Wat is een softphone?

Een softphone is een app die je op je smartphone, tablet of via je browser installeert. Het stelt gebruikers in staat om te kunnen communiceren via spraak- en beeldgesprekken. Alle gesprekken op je vaste en mobiele nummer beantwoord je op één toestel, je mobiele telefoon (middels de softphone).

Voordelen softphone

Het grootste voordeel van softphone is, dat je geen vaste telefoontoestellen hoeft aan te schaffen. Je kunt zowel intern bellen (= intern- als extern bellen) als extern bellen. Het maakt dus niet uit of iemand onderweg is of op kantoor zit, je kunt iemand te allen tijden bereiken.

Belangrijk voor een softphone

Wanneer je een softphone download, betekent het niet dat je gelijk kunt bellen. Je hebt wel een telefoonabonnement nodig. Het maakt niet uit of je hiervoor een regionaal nummer of een landelijk nummer kiest. Bij ons kun je beide soorten nummers makkelijk afnemen en te gebruiken met je softphone.

Kies hier zelf een mooi telefoonnummer uit en begin in 5 minuten met bellen!

Kies mooi nummer

 

Vast nummer op mobiel – Gratis en betaalde softphone

Bij het gebruik van een softphone, zijn er gratis varianten en betaalde varianten. Voor mobiel zijn er twee apps die veel gebruikt worden. De betaalde app (Brai Softphone) is een complete softphone. In de Bria app is het mogelijk om mensen in de wacht te zetten en integreert met meerdere apparaten. Zoiper is de gratis softphone app. De app is heel basic en waarmee je kunt bellen en gebeld kunt worden (alleen als de app open staat).

Gratis softphone

De meest gebruikte gratis softphone app is Zoiper. Deze app heeft zowel een betaalde versie (abonnement) en een gratis versie. Met de gratis versie is het mogelijk om te bellen via internet of wifi, maar het grootste nadeel is dat je de app constant open moet hebben. De app draait dus niet op de achtergrond, als je de app afsluit ben je niet meer bereikbaar. De betaalde versie, ontvangt wel de inkomende gesprek.

De app is te downloaden in de App Store of in Google Play Store. Begin direct met bellen en kies hier een mooi nummer uit!

Betaalde softphone

De Bria softphone app wordt gebruikt in combinatie met een abonnement. Bria biedt veel meer dan de gratis versie van Zoiper. Zo kun je mensen in de wacht zetten of doorschakelen. Bria integreert met alle mobiele apparaten (desktop, tablet en mobiel), zodat je overal vandaan kunt bellen. Intern naar je collega’s te bellen, bestanden delen, video’s, foto’s is geen enkel probleem.

De app is te downloaden in de App Store of in de Google Play store. Begin direct met bellen en kies een mooie nummer uit!

Kies mooi nummer

 

Welke softphone is het beste voor mij?

Wil je een vast nummer op je mobiel en je zoekt daarbij de juiste softphone met de meeste opties? Dan is Bria verreweg de beste optie. Als je het simpel wilt houden is Zoiper laagdrempelig. Zoiper biedt de goede basics voor eenvoudig gebruik. Vooral als je alleen uitgaand wilt bellen en weinig telefoontjes binnen krijgt is Zoiper perfect.

Twijfel je welke softphone voor jou geschikt is, dan helpen we jouw graag verder. Voor gratis advies bel je ons op 088 066 0550.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen