Vandaag Singles Day korting

Vandaag Singles Day korting
Rate this post

Het is vandaag de elfde van de elfde en is het een dubbel zo bijzondere dag. Vandaag is het namelijk niet alleen Sint Maarten, maar is het ook Singles Day. Deze feestdag is uit China overgewaaid, waarbij singles kunnen laten zien dat ze single zijn. Vandaag de dag dat je gebruik kunt maken van mega kortingen bij veel webshops. Wij doen uiteraard gezellig mee met de Singles Day korting!

Elf november is de dag
Dat mijn lichtje

Dat mijn lichtje
Elf november is de dag
Dat mijn lichtje branden mag

Dit liedje zal je vanavond waarschijnlijk meerdere keren te horen krijgen! Vandaag, op 11 november, is het de dag van Sint Maarten. De oorsprong van Sint Maarten wijst op een lichtfeest, net als kerst. Licht refereert namelijk naar ‘goed’ en geeft hoop aan de armen tijdens donkere dagen. In loop der jaren is het zowaar een echt  kinderfeest geworden, waarbij kinderen met een lampion langs de deuren gaan om liedjes te zingen en zo snoep en fruit ophalen. Een leuk initiatief voor zowel kinderen die langs de deuren gaan, als voor de mensen die de deuren opendoen. Heb jij al genoeg snoep en fruit ingeslagen?

Sint Maarten - Singles Day feestdag acties VOIPZeker

Singles Day

Vandaag is het de dag met de meeste eentjes en is het tegenwoordig ook Singles Day en mogen singles zichzelf verwennen met leuke aankopen. Singles Day is een verwijzing naar het grote aantal singles in China als gevolg van de eenkindpolitiek van de laatste decennia. Hierbij gaven gezinnen sterke voorkeur voor jongens, waardoor uiteindlejk veel jongens moeten accepteren om als single zijnde door het leven te gaan. Om deze reden heeft China 11 november uitgeroepen als Singles Day, een speciale dag voor singles. Vandaag de dag dat webgiganten als Ali Baba flinke kortingen geven op hun producten. In 2018 werend in China producten met een totale waarde van 27 miljard euro verkocht binnen 24 uur. Wanneer je dus  kijkt naar de verkoopcijfers van vorig jaar is  Singles Day dus eigenlijk Black Friday on steroids.

Ook steeds meer Nederlanders zijn zich bewust van Singles Day en kopen vandaag online producten in webshops. Vorig jaar verdrievoudigde de omzet van webwinkels op 11 november. Omdat de wereld steeds ‘ kleiner’ wordt omdat je alles kunt opzoeken op het internet, zijn steeds meer mensen bewust van de kortingen die worden gegeven op feestdagen. Geniet dus van de vele aanbiedingen en doe alvast inkopen voor december. Volgende maand word een dure en drukke maand, dus je doet er goed aan je aankopen goed te plannen!

Vandaag Singles Day korting – 50% besparen op aansluitkosten

Wellicht dat je vandaag Ali Baba gaat leegkopen of wacht tot Black Friday, maar wij van VOIPZeker doen uiteraard weer gezeliig mee aan de Singles Day korting. Hoewel het vandaag nog kort dag is willen wij toch nog inspringen op deze relatief onbekende feestdag en krijgen bedrijven van ons vandaag 50% korting op aansluitkosten (plug & play) bij het overstappen. Neem contact op voor De Singles Day korting en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voor alle singles: geniet vandaag van Singles Day en pak de telefoon eens op om die persoon, waar je al een tijd stille gevoelens voor hebt, de liefde te verklaren. Wie weet zit je zomaar tijdens kerst aan tafel bij je toekomstige schoonouders!

Houd ook onze Black Friday acties in de gaten! Wij zijn al in een feeststemming en delen dit graag!

Bekijk ook

> Medewerkers trainen door direct meeluisteren
> Overstappen met nummerbehoud
> Realtime statistieken voor managers

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen