Duits telefoonnummer aanvragen

Duits telefoonnummer aanvragen
5/5 - (1 vote)

Zit je bedrijf gevestigd in Duitsland, of wil jij ook klanten in Duitsland bedienen? Kies dan voor een Duits telefoonnummer. VOIPZeker kan heel goed helpen met het aanvragen van een Duits telefoonnummer. Een Duits nummer geeft je bedrijf een betrouwbare uitstraling en maakt communicatie met Duitse klanten eenvoudiger. Wij zetten de voordelen en vereisten voor een Duits telefoonnummer aanvragen voor je op een rijtje.

VOIPZeker levert al jaren telefoonnummers in haast alle regio’s van Duitsland en krijgt steeds meer aanvragen. Steeds meer ondernemers kiezen voor een telefoonnummer in Duitsland. Dat is ook niet zo gek, want ondernemen met het buitenland is razend populair. Een nummer in het land waar je handelt biedt dan ook veel voordelen.

Met een Duits telefoonnummer hoeven Duitse klanten niet uit te bellen naar een Nederlands telefoonnummer, maar bellen ze gewoon in hun eigen land. Zo komt je bedrijf erg betrouwbaar over en bellen Duitse klanten tegen hun eigen lage lokale tarieven. Ook kun je het Duitse nummer doorschakelen naar je Nederlandse vestiging, zonder dat je hier extra kosten voor betaald. Als kers op de taart ben je lokaal bereikbaar en kun je uitbellen met het telefoonnummer zodat je collega’s en klanten daadwerkelijk het Duitse telefoonnummer zien in hun scherm. Wel zo vertrouwd! 

Voordelen Duits telefoonnummer aanvragen op een rijtje

 Duitse klanten bellen tegen lage tarieven omdat ze lokaal bellen
 Een Duits nummer geeft je bedrijf een betrouwbare uitstraling voor Duitse klanten
 Gratis internationaal bellen tussen vestigingen in Nederland en Duitsland
 Alle telecomdiensten bij dezelfde aanbieder

Ben jij op zoek naar een Duits nummer? Bij VOIPZeker krijg je een ruime keuze aan regionummers voor verschillende plaatsen. Ongeacht of je nou een telefoonnummer wilt in Berlijn of München, het nummer vaak binnen enkele dagen actief. 

Vereisten Duits telefoonnummer aanvragen

Om een Duits nummer te verkrijgen heb je een bewijs van een vestigingsadres in Duitsland nodig en een inschrijving in het Duitse KvK handelsregister.

Geldige adresbewijzen zijn als volgt:

* Handelsregisterauszug (handelsregister)
* Bescheinigung der Gewerbeanzeige (Bedrijfsregistratie)
* Bedrijfsbelastingdocument geleverd door de lokale overheid, of dat nu de overheid, staat, gemeente is.

Geldige legitimatiebewijzen zijn als volgt voor alle nummertypen:

* Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs van elk land (paspoort/nationale identiteitskaart/rijbewijs identiteitskaart). We accepteren leeftijden van 18 jaar en ouder.
* Het identiteitsbewijs moet zijn van de vertegenwoordiger die op de bedrijfsregistratie staat vermeld of het identiteitsbewijs van een gemachtigde vertegenwoordiger, samen met een document dat de gemachtigde vertegenwoordiger aan het bedrijf koppelt.

 

Vraag direct een Duits nummer aan via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl

Bekijk ook

> Medewerkers trainen door direct meeluisteren
> Overstappen met nummerbehoud
> Gratis belgeschiedenis voor bedrijven

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen