Vandaag bellen op de dag van de vriendschap

Vandaag bellen op de dag van de vriendschap
Rate this post

Het is vandaag de dag van de vriendschap. Het is een leuk moment om hier bij stil te staan en je collega’s waardering te geven door even op te bellen. Met VoIP van VOIPZeker bel je natuurlijk intern gratis, dus vandaag heb je een goed excuus om de telefoon eens op te pakken voor een vriendelijk initiatief!

De internationale dag van de vriendschap is op initiatief van de Verenigde Naties in het leven geroepen om de rol te benadrukken dat vriendschap speelt. Tevens is de bedoeling hiervan om de vrede in verschillende culturen te bevorderen. Hoewel deze dag in Nederland nog niet zo bekend is als dagen zoals Valentijnsdag en Halloween, is het toch een leuk gebaar om hieraan mee te doen.

Dus, vandaag bellen op de dag van de vriendschap om de vriendschappelijke band met je collega’s of juist het personeel in stand te houden. Ben je eigenaar van een bedrijf, dan is het een leuk gebaar om je hardwerkende personeel te laten weten dat je hen waardeert voor het werk dat zij leveren. Je zult verbaast staan hoe leuk jouw medewerkers zo’n onverwachts belletje kunnen ervaren! Een leuk gebaar hoeft dus niets te kosten, maar zorgt wel voor een leuke reactie en optimalisatie van werkproductiviteit.

Over kosten gesproken: voor degenen die nog geen klant van VOIPZeker zijn kunnen met de verplichte overstap van ISDN naar VoIP veel kosten besparen. Wanneer je kiest voor overstappen naar VOIPZeker bespaar je in de meeste gevallen tot wel 40% op je telefoonrekening. Naast een flinke besparing op je telefoonkosten krijg je ook eindeloos veel extra functionaliteiten tot jouw beschikking. Wij hebben als enige provider van Nederland onze VoIP software volledig in eigen beheer en zelf doorontwikkeld. Dit is VoIP software die jij als klant eenvoudig kunt beheren en geen limitatie kent. Overstappen naar VOIPZeker is in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geregeld.

Kortom, snelheid en expertise gaan hand in hand bij VOIPZeker. Wil jij ook onderling gratis bellen op de dag van de vriendschap en natuurlijk gebruiken voor het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met onze experts via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Leg je wensen bij ons neer en wij geven advies op maat en kunnen direct een gratis offerte opstellen. 

LET OP: KPN STOPT MET ISDN, JE HEBT NOG 1 MAAND DE TIJD OM OVER TE STAPPEN OP VOIP. 
Wij hopen dat wij jou als klant mogen verwelkomen en jou volledig kunnen ontzorgen met onze unieke service. 

Bekijk ook

> Online krachtpatser van VOIPZeker – telefooncentrale
> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 

ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen