Overstappen met nummerbehoud

Overstappen met nummerbehoud
Rate this post

Het telefoonnummer van je bedrijf is natuurlijk erg belangrijk voor je, zeker als je dit nummer al enkele jaren gebruikt. Omdat al jouw klanten dit nummer kennen, wil je deze waarschijnlijk behouden. Bij VOIPZeker kun je daarom eenvoudig en zorgeloos overstappen met nummerbehoud voor alle soorten nummers. In de meeste gevallen is overstappen naar VOIPZeker binnen 1 werkdag geregeld en ben je direct online zónder enige onderbreking!

Hoe werkt het?
Zoek uit welke telefoonnummers je wilt behouden en regel dit via de website of geef dit door aan onze klantenservice. Nadat je via de website, telefoon of e-mail hebt doorgegeven welke telefoonnummers je wilt laten verhuizen sturen wij het verzoek door naar je huidige provider. Wij geven het verzoek door dat wij jouw telefoonnummer(s) gaan overnemen en wachten vervolgens op goedkeuring van de provider. Na goedkeuring zullen wij jouw telefoonnummer(s) eerst testen en gaat je telefoonnummer(s) officieel online via ons VOIPZeker-netwerk. Je bent er dus van ver-Zeker-d dat je 100% bereikbaar blijft

O-verstappen met nummerbehoud - VOIPZeker

Hoe kan ik overstappen met nummerbehoud?
Naar VOIPZeker overstappen met nummerbehoud gaat snel en zorgeloos. Je kunt via de onderstaande link “Ja, ik wil nummerbehoud’ snel navigeren naar ‘nummerbehoud’. Je kunt hier snel één of meerdere telefoonnummer meeverhuizen (porteren) naar ons platform en heb je de mogelijheid om nieuwe nummers af te sluiten bij overstappen met nummerbehoud. Ook nummerblokken kunnen snel en eenvoudig naar ons platform worden verhuisd. 

Een andere manier hoe je kunt overstappen met nummerbehoud is door dit aan te geven via 088 – 066 0550 of verkoop@voipzeker.nl. Onze experts staan altijd klaar om jou direct advies op maat te geven en de overstap te regelen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen is het handig om de telefoonnummers die je wilt behouden tijdens de aanvraag bij de hand te houden. Geef deze door en en kies een ingangsdatum die jou het beste uitkomt. Hoe lang duurt overstappen met nummerbehoud? Je kunt je nummer(s) op elk gewenst moment overzetten en in de meeste gevallen ben je dézelfde werkdag overgestapt zónder enige onderbreking

Ja, overstappen met nummerbehoud

Overstappen naar VOIPZeker is dus eenvoudig geregeld. Wil je naast het overstappen met nummerbehoud ook nog nieuwe telefoonnummers uitkiezen, dan is dat natuurlijk mogelijk. VOIPZeker levert alle soorten nummers in heel Nederland zoals nieuwe regionale en 085-telefoonnummers. Je kunt zorgeloos kiezen voor een enkelvoudig nummer, maar ook voor blokken van 10 of 100. Ben je een grotere onderneming en wil je liever een 088-nummer, dan zijn deze alleen beschikbaar in blokken van 100 of 1.000. Wij hebben voor elke soort onderneming een oplossing!

*Belangrijk om te weten voor overstappen naar VOIPZeker: Op de dag dat we je nummer overzetten, moet je nummer werken. Het mag dus niet geblokkeerd zijn.

Bekijk ook

> Wat is een 085-nummer?
> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 

ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen