Bereikbaar tijdens bouwvak vakantie 2019

Bereikbaar tijdens bouwvak vakantie 2019
Rate this post

De bouwvak vakantie 2019 is weer begonnen! Gedurende deze periode hebben veel bedrijven een beperkte bezettingsgraad of sluiten zij zelfs tijdelijk hun deuren. Zorg er hoe dan ook voor dat jouw klanten altijd goed geïnformeerd worden wanneer zij jouw nummer bellen en je de bereikbaarheid van jouw bedrijf goed instelt. Wij leggen precies uit wat ons unieke systeem jou voor oplossingen biedt en kunnen VOIPZeker-klanten dit artikel meteen gebruiken als checklist. Ben jij tijdens de bouwvak bereikbaar?

De bouwvak vakantie is een vakantieperiode in het hoogseizoen, waarin de meeste (bouw)bedrijven gesloten zijn. Officieel bestaat de verplichte bouwvak niet meer maar kun jij wel als werkgever in overleg met de ondernemingsraad afspreken dat jouw bedrijf in de zomer gesloten is. Veel bedrijven volgen nog de oude bekende adviesdata, maar zijn niet verplicht om zich hieraan te houden. Je mag tegenwoordig zelf bepalen of je wel of niet de deuren sluit en of je tijdens de bouwvak bereikbaar bent. Met VoIP technologie zijn er een tal van mogelijkheden.

Wij zetten voor jou op een rijtje wat je kunt doen om jouw klanten zo goed mogelijk te kunnen informeren en/of van dienst te zijn tijdens jouw afwezigheid in de bouwvak vakantie 2019.

Doorschakelen tijdens bouwvak vakantie 2019
Wanneer je tijdens de bouwvak tijdelijk de deuren sluit schakel dan snel en eenvoudig je telefoonnummer door naar een ander telefoonnummer. Het VOIPZeker-systeem geeft de gebruiker de mogelijkheid om door te schakelen naar een ander intern telefoonnummer, maar ook naar een ander willekeurig extern- of mobiele nummer. Zo kun tijdens een periode met een beperkte bezetting het hoofdnummer doorschakelen naar een mobiele nummer, of naar een concullega die tijdelijk jouw diensten overneemt. Met de juiste doorschakelingen zorg je ervoor dat je klanten altijd goed geholpen en geïnformeerd worden door een collega, een bandopname of een voicemail kunnen inspreken. Op die manier rond je een belsessie altijd correct af. 

Audiobestand
Wanneer je helemaal je deuren sluit en geen enkele werknemer waarneemt, maak dan gebruik van een ingesproken audiobestand. Deze opname wordt automatisch afgespeeld zodra een klant naar jouw telefoonnummer belt. Onze professionele stemacteurs staan altijd voor je klaar om een audiobericht in te spreken. Zo kun je kiezen voor een opname zoals “Vanwege de bouwvak vakantie 2019 is ons bedrijf momenteel op de Canarische Eilanden en zijn wij van 22 juli tot en met 7 augustus 2019 gesloten” Wij raden aan om een professionele audiobericht als voicemail in te stellen, want voicemailberichten worden namelijk automatisch per e-mail doorgestuurd. Hoe handig is dat! Zo krijg je na de bouwvak vakantie 2019 een mooi overzicht van alle ingesproken berichten en kun je deze klanten netjes terugbellen. 

klanttevredenheid bereikbaarheid tijdens bouwvak - VOIPZeker

Heb je een kennis of concullega die tijdens de bouwvak vakantie 2019 voor jouw bedrijf waarneemt? Zorg dan voor een unieke combinatie van een doorschakeling + audiobestand‘Momenteel zijn wij wegens de bouwvak vakantie 2019 tijdelijk gesloten, maar neemt onze betrouwbare partner voor ons waar met de kwaliteit die je van ons bent gewend’. Na het audiobericht wordt de beller automatisch doorverbonden naar het doorgeschakelde nummer. Doorschakelen tijdens de bouwvak vakantie was nog nooit zo makkelijk, met behoud van een optimale service voor jouw klanten.

Luister op deze pagina naar enkele voorbeelden van de door ons ingesproken professionele stemacteurs. Wil je direct een audiobericht aanvragen? Stuur dan de tekst die jij ingesproken wilt hebben op naar verkoop@voipzeker.nl of bel naar 088 – 066 0550. Onze professionele stemacteurs kunnen opnames in meerdere talen inspreken. Handig voor als je internationaall zaken doet.

Schema
Een andere slimme oplossing van VOIPZeker is door gebruik te maken van een schema/ rooster en deze toe te voegen aan je online telefooncentrale. Deze functie is ook erg populair onder bedrijven en scholen, omdat je het schema voor een langere tijd alvast kunt inplannen. Zo kun je dagen, weken, maanden of jaren vooruit plannen wie de telefoons opneemt of hoe de klant geïnformeerd wordt d.m.v. een audiobericht. Je kunt het schema volledig naar voorkeur uitbreiden in combinatie met doorschakelingenvoicemails en audioberichten. Niets is te gek bij VOIPZeker!

Conditie
Een andere veel gekozen functie van VOIPZeker is de zogeheten conditie. Nee nee, dit heeft niks te maken met hoe fit jij fysiek bent! Met deze conditie functie kun je zelf bepalen wie jou wél of juist niet kan bereiken. Je kunt niet alleen een selectie maken uit regionale- en mobiele telefoonnummers, maar ook uit verschillende provincies, landen en werelddelen. Handig om te gebruiken in geval van calamiteiten of als je een internationale bedrijfsvoering hebt
Pssst…of als je een belletje van je schoonmoeder verwacht maar deze liever niet wilt opnemen! Wij oordelen niet!

Wij begrijpen heel goed dat je gebruik wilt maken van de bovenstaande functionaliteiten. VoIP-technologie van VOIPZeker heeft namelijk oneindig veel mogelijkheden. Wordt vandaag nog klant en regel direct dat je tijdens de bouwvak bereikbaar bent via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Onze experts staan altijd voor je klaar en geven advies op maat over doorschakelen tijdens de bouwvak vakantie of alle andere onderwerpen! 

VOIPZeker wenst jou een fijne vakantie en bouwvak vakantie 2019 toe!

Bekijk ook

> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 
> Overstappen met nummerbehoud
> Online krachtpatser van VOIPZeker

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen