Unieke auto provisioning van VOIPZeker

Unieke auto provisioning van VOIPZeker
Rate this post

Een telefoon instellen duurde vroeger erg lang en veel vereiste technische kennis. Veel VoIP providers nemen dit voor jou uit handen, maar voeren vaak nog handmatige updates door. Het kan dus voorkomen dat jouw toestel niet over de juiste updates beschikt en je bij een storing vaak uren moet wachten op jouw lokale telefoonboer. VOIPZeker heeft daarom auto provisioning (automatische updates) in het leven geroepen, waardoor jouw VoIP toestellen altijd up-to-date zijn en je géén monteur bij storingen meer nodig hebt. Wat gebeurd er als wij op 1 knop drukken…?

Provisioning van een apparaat houdt in dat een toestel wordt voorzien met de juiste configuraties, zodat deze perfect kan samenwerken met onze diensten. Je kunt handmatig een telefoon instellen maar ook kiezen voor een auto provisioning van VOIPZeker.

Waar veel VoIP aanbieders VoIP toestellen handmatig instellen en updates doorvoeren, heeft VOIPZeker een uniek systeem om voor maar liefst 9 verschillende hardware merken een auto provisioning door te voeren. Dankzij auto provisioning, oftewel automatische updates en configuraties, meldt jouw VoIP telefoon zichzelf aan op de correcte telefoonserver. Dankzij ons unieke systeem comunniceert jouw VoIP toestel direct met de telefoonserver waarmee hij verbinding maakt en ontvangt direct de juiste instellingen. Al jouw VoIP toestellen krijgen updates en kunnen op afstand eenvoudig aangepast worden.

Partner merken waar wij automatische updates voor kunnen uitvoeren.

9 VoIP leveranciers - auto provisioning automatische updates VOIPZeker

Auto provisioning met 1 druk op de knop
Dankzij auto provisioning kunnen collega’s een telefoon instellen zónder technische kennis hiervoor nodig te hebben. Jouw VoIP toestellen ontvangen elke nacht nieuwe updates en settings. Zo kunnen wij duizenden instellingen automatisch doorvoeren en blijft jouw toestel altijd en overal up-to-date met de nieuwste firmware. Een groot voordeel is dat je bij VOIPZeker géén onderhoudskosten betaald. Wij kunnen op afstand met slechts 1 druk op de knop een toestel rebooten en voorzien van nieuwe instellingen door middel van bulkupdates. Door deze auto provisioning heb jij als klant géén monteur meer nodig en hoef je géén uren of dagen te wachten tot het probleem wordt verholpen. Bij VOIPZeker ben je in de meeste gevallen met 1 belletje binnen enkele minuten geholpen. 

Voordelen van auto VoIP telefoon provisioning (automatische updates) op een rij
 Geen monteur bij storingen
 Een storing is binnen enkele minuten opgelost
 Altijd up-to-date met de nieuwste instellingen en firmware
 Geen handelingen of technische kennis vereist
 Geen onderhoud = kostenbesparing

Wij bieden Plug and Play installaties met auto provisioning waardoor je in no time optimaal bereikbaar bent voor al jouw klanten. Bij bestelling van nieuwe VoIP telefoons configureren wij deze alvorens het versturen. Bij het aansluiten halen deze toestellen de automatische updates binnen en hoef je geen extra handelingen te verrichten.

*Let op: KPN stopt met ISDN op 1 september 2019 (lees hier meer) en moet je verplicht overstappen naar VoIP.

Wij spelen graag een adviserende rol en willen bedrijven erop attenderen voor een compleet, maar eenvoudig te bedienen online telefooncentrale te kiezen. Wij hopen jou als klant te mogen verwelkomen en jou te overtuigen van onze geweldige service. Vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl. Een telefoon configureren was nog nooit zo eenvoudig.

Bekijk ook

> VOIPZeker als KPN alternatief
> ISDN stopt – herinnering overstappen naar VoIP
> ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen