ISDN gebruikers maandag onbereikbaar

ISDN gebruikers maandag onbereikbaar
Rate this post

Yes, nog 1 dag werken en dan is het weekend! Heb jij al jouw deadlines van deze week gehaald? Wij hopen dat je niet één van de belangrijkste deadlines bent vergeten, namelijk dat ISDN maandag offline is. Dit betekent dat je maandag zomaar geen belletjes meer ontvangt en niet meer kunt uitbellen. Rustig rustig, neem nog even contact met ons op en dan regelen wij jou overstap naar VoIP. Alles komt goed.

VOIPZeker informeert al maandenlang scholen, gemeentes, instellingen en allerlei andere verschillende bedrijven dat ze maandag 1 september 2019 niet meer telefonisch bereikbaar zijn. Wij zijn zelfs zo ver gegaan om te vragen of mensen elkaar hierover willen informeren, om elkaar zo te kunnen helpen. Dat KPN met ISDN stopt is niet zomaar iets, nee, het is een afsluiter van een belangrijke periode!

Zuur - ISDN gebruikers maandag onbereikbaar - VOIPZeker

ISDN gebruikers maandag onbereikbaar

Omdat ISDN stopt ben jij maandag als ISDN-gebruiker volledig telefonisch onbereikbaar. Dit houd in dat je geen oproepen meer kunt ontvangen en geen uitgaande gesprekken kunt starten, Oei joe joei, maar dat betekent dat wij veel omzet missen, wij in de kosten gaan duiken en onze klanten mogelijk geïrriteerd kunnen raken. Dat klopt, daarom attenderen wij jou als niet-VOIPZeker klant erop dat wij jouw overstap alsnog vaak binnen 1 werkdag kunnen regelen! Neem dus snel contact met ons op, dan maken we samen een inventarisatie van jouw huidige situatie en komen met een oplossing op maat. Vraag simpelweg naar een vrijblijvende offerte en ontvang deze binnen 15 minuten op de e-mail.

Om een zo groot mogelijk publiek te kunnen informeren en van dienst te kunnen zijn, vragen wij VOIPZeker klanten om ook mee te doen aan deze publieke omroep. Informeer jouw leveranciers, klanten, kennissen en vrienden over dat ISDN gebruikers maandag onbereikbaar zijn en laat ze overstappen op VoIP van VOIPZeker. De overstap naar VoIP als alternatief wordt werkelijkheid en is verplicht omdat de oude analoge lijnen van ISDN maandag worden gesloten.

Wat te doen als ik maandag nog niet ben overgestapt van ISDN naar VoIP?

Wanneer jullie als ISDN gebruikers maandag onbereikbaar zijn, neem dan contact op per e-mail of start een chat met één van onze experts via onze website. In de meeste gevallen kunnen wij de overstap naar VOIPZeker binnen één werkdag realiseren, dus zal de communicatie verlopen via één van de bovenstaande kanalen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, maar dan zal je bijvoorbeeld kunnen bellen vanaf een 06-nummer of van een ander vast toestel dat niet bij jou op kantoor staat.

Hak vandaag nog knopen door en neem contact op.

Hoe druk het ook is, wij maken altijd tijd voor jou vrij om de overstap zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Dat is namelijk onze kracht! Wij hebben alle diensten in eigen beheer en hebben zelf (door)ontwikkelde systemen, waardoor wij zo goed als onafhankelijk van derden zijn. Kort schakelen = snel overstappen.

Neem contact op met onze afdeling verkoop via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen door wat wij allemaal voor je kunnen regelen! 

Overstappen / advies

Bekijk ook

> VOIPZeker als KPN alternatief
> ISDN stopt – herinnering overstappen naar VoIP
ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen