Flexwerken: Waarom jij hier vandaag nog mee moet beginnen!

Flexwerken: Waarom jij hier vandaag nog mee moet beginnen!
Rate this post

Het kabinet heeft strengere maatregelen genomen om het aantal besmettingen omlaag te brengen door contacten te beperken. Dat betekent dat er wordt geëist dat bedrijven weer zo veel mogelijk moeten gaan thuiswerken. Als medewerker en bedrijf heb je dus behoefte aan flexibiliteit, oftewel flexwerken. Maar wat is flexwerken eigenlijk en wat heb je hiervoor nodig?

Flexwerken wat is dat?


Je hebt vast wel eens van flexwerk gehoord, maar niet iedereen weet precies wat het inhoudt. De term flexwerken komt in vele vormen. Met flexwerken komt het er eigenlijk op neer dat je een werknemer bent met een flexibele arbeidsrelatie. 

Eigenlijk bepaal jij waar en wanneer je werkt. Als flexwerker werk je waar jij dat wilt en wanneer jij dat wilt. Eindelijk een keer op de koffie bij die vriend die altijd in de avond werkt. 

 

Flexwerken wat is dat

 

Wanneer flexwerken


De wereld is drastisch veranderd. Multitasken tussen je privéleven en het werk is dagelijkse kost geworden. En dan heb je ook nog de Corona crisis. Die eerste keer thuiswerken. Je kunt het je vast wel herinneren. Wat een toestand. Opeens moet je allemaal capriolen uithalen om je hele kantoor naar huis te verhuizen.

Inmiddels zijn we er gelukkig aan gewend en zijn er revolutionaire digitale oplossingen zijn gekomen. Je kent ze wel Zoom van Microsoft, Meet van Google en Unite Phone van VOIPZeker! In deze periode is het flexwerken het nieuwe normaal geworden. 

 

Buitengewoon perfect! Binnen enkele dagen was alles geregeld. Telefonische ondersteuning zeer professioneel en deskundig.

 

Door het beeldbellen blijven wij persoonlijk contact houden en gaat je overleg makkelijker. Unite Phone is hier een stapje verder ingegaan en heeft een complete telefooncentrale geïntrigeerd. Unite Phone maakt het mogelijk te bellen en gebeld te worden via je laptop, waardoor je nog steeds belplannen kan instellen zoals wachtrijen, keuzemenu’s en een opname van gesprekken.

 

Nu 1 maand gratis 

 

Unite Phone flexwerken

 

Voordelen Flexwerken


Als je een flexibele werkregelingen hebt, zorgt dat voor een betere afstemming tussen jouw behoeftes en die van je werkgever, waardoor je meer evenwicht krijgt tussen werk en privé. 

Uit het onderzoek van verzekeraar Achmea blijkt dat 62 procent van de ondervraagden zegt dat flexibel werken gepaard gaat met minder stress. Daarnaast toont het onderzoek van ‘What Workers Want 2019: Europe’ van Savills” aan dat je productiever bent als je zelf mag kiezen waar je werkt. Te gek! 

VOIPZeker heeft voor deze flexibele werktijden een handige oplossing. Met Unite Phone krijg je één platform waarmee je altijd en overal kunt werken. Je kunt zelf een belplan ontwikkelden waarin je zelf aangeeft hoe en op welke tijdstippen je bereikbaar wilt zijn. Super handig dus! 

 

Nadelen Flexwerken


Ondanks de vele voordelen van flexwerken zijn er natuurlijk ook nadelen. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een isolement en eenzaamheid. Gelukkig heeft VOIPZeker Unite Phone ontwikkeld waardoor je
gratis kan beeldbellen met je collega’s terwijl je gewoon thuis bent.

 

Conclusie


Flexwerk is een absolute doorbraak op de werkplek. Het heeft een positief effect op de productiviteit en het privéleven. Jij hebt de controle waardoor je leven meer in evenwicht is. Is dit nog niet genoeg geïntrigeerd neem dan een contact op met onze adviseurs.

Nu 1 maand gratis

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen