Telefonie voor huisarts en tandartspraktijken

Rate this post

Telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van tandarts- en huisartsenpraktijken.

Specifiek voor Huisarts- en Tandartspraktijken hebben wij een zeer uitgebreide telefonie oplossing. Niet alleen heel goed beveiligd maar ook zeer stabiel volgens LHV richtlijnen.

Samenwerking tussen praktijken steeds belangrijker

Met het groter en professioneler worden van praktijken wordt het effici├źnt afhandelen van telefoongesprekken steeds belangrijker. Meerdere praktijken kunnen wij met onze telefonie oplossing eenvoudig clusteren. Uiteraard kan jij jouw huidige telefoonnummer blijven gebruiken.

Een centraal noodnummer waar ook buiten praktijktijden pati├źnten terecht kunnen.

Door onze slimme roosterplanner┬ákunnen wij het gesprek automatisch naar de juiste dienstdoende arts doorzetten. ┬áZo kan je bij afwezigheid en vakanties eenvoudig voor elkaar invallen zonder dat de pati├źnt daar iets van merkt.

Mobiele integraties zijn ook mogelijk

Wanneer je graag de spoedeisende gesprekken in de avond en in het weekend wil blijven ontvangen, maar je mobiele nummer aan je pati├źnten geven, gebruik je de vast op mobiel integratie. Hierbij worden alleen de spoedeisende gesprekken automatisch doorgezet naar je mobiel zonder dat de pati├źnt jouw mobiele nummer ziet.

Zo hebben wij nog een aantal telefonie oplossingen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw praktijk op 088-0660550.

Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen