Tekst naar spraak met VoIP

Tekst naar spraak met VoIP
Rate this post

Uniek in Nederland, Tekst naar Spraak (text-to-speech) met telefonie van VOIPZeker. Met de VoIP telefonie van VOIPZeker kan je heel gemakkelijk tekst omzetten naar spraak. Van de website naar je telefoon. Veel mensen zijn zich nog niet bewust van de mogelijkheden die tekst naar spraak biedt.

Zo merkten wij onlangs dat een simpele oplossing zoals tekst naar spraak van VOIPZeker, een zeer gewilde functie voor een ander bleek te zijn. Tijd dus om jullie even op de hoogte te brengen wat tekst naar spraak nu voor jullie kan betekenen.

De optie om tekst om te toveren naar  spraak is eenvoudig aan je website koppelen via een API. biedt zoveel meer mogelijkheden. Je hierdoor bijvoorbeeld van elke advertentie horen krijgen op welke advertentie tekst er geklikt is door dit om te zetten naar spraak, voor je de beller aan de lijn krijgt. Dit gebeurd realtime. Dus ook als je advertentietekst net is aangepast hoor je altijd de actuele advertentie kop.

Dit kan je natuurlijk niet alleen voor advertenties gebruiken maar bijvoorbeeld ook inzetten wanneer je meerdere filialen hebt en je wilt weten op welke filiaallocatie er op de website geklikt is, voordat je de beller aan de lijn krijgt.

Shoppingsites kunnen tekst naar spraak heel handig inzetten door het aan producten te linken. Zo weet je direct wanneer je gebeld wordt over welk product een waar en beller klikt. Zo kan jij direct de juiste gegevens erbij pakken.

VOIPZeker heeft een uniek telecomplatform die geen enkele andere telecom provider heeft. Het is namelijk geheel zelf door VOIPZeker ontwikkelt. VOIPZeker kan daarom eenvoudig diverse mogelijkheden realiseren zoals tekst naar spraak (text-to-speech), wat andere telecom providers niet kunnen. Vraag direct naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf en bel 088 – 0660550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Wij geven jou graag een vrijblijvend advies.  

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen