Wat zijn de voordelen van zakelijk internet

Wat zijn de voordelen van zakelijk internet
Rate this post

Waarom zou je kiezen voor zakelijk internet i.p.v. internet voor consumenten? Je hebt tegenwoordig zoveel aanbieders in xDSL maar ook in Glasvezel voor grote en kleine bedrijven, wie moet je nu kiezen en waarom zou je het doen? VOIPZeker legt jou uit wat de voordelen zijn van zakelijk internet.

Allereerst willen wij de ZZP’er meegeven dat het ook verstandig is om te kiezen voor zakelijk internet. Sommige ZZP’ers zitten nog op een consumenten internetlijn maar kunnen beter overstappen naar een zakelijke internetlijn. Zo’n verbinding kun je ook aanvragen als vanuit huis werkt. Zakelijk internet kent namelijk een aantal voordelen ten opzichte van de “gewone” consumentenverbindingen.

BTW voordeel
Je hebt als ZZP’er direct een btw voordeel als je zakelijk internet laat aansluiten. De BTW die je via het bedrijf betaalt voor een zakelijke internetlijn mag je van de belastingdienst terug vragen.

Als zakelijke klant heb je ook de mogelijkheid om aanvullende diensten aan te vragen. Bijvoorbeeld een speciale PIN internetlijn, een alarmdienst, vaste IP adressen en een SLA.

Het voordeel van zakelijk internet bij VOIPZeker is dat je direct iemand aan de lijn krijgt (geen wachttijden) en een medewerker te spreken krijgt die weet waar hij over praat. Kortom, de helpdesk is professioneler.

Bedrijfsgerichte stabiele wifi oplossingen
Met de slimme zakelijke wifi oplossingen van VOIPZeker krijgt het hele bedrijf een stabiel draadloos internetbereik, ongeacht de grootte van het bedrijf. Het draadloze internet kunnen we dusdanig inzetten dat er ook een goed bereik rondom het pand is. Doordat VOIPZeker altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid levert weet je dat altijd over voldoende capaciteit beschikt. Om direct een internetverbinding af te sluiten, klik op de onderstaande button.

Tip van de dag: sluit direct internet af bij VOIPZeker = binnen 2 weken online!

Internet afsluiten


VoIP telefonie

Natuurlijk kan ook de VoIP telefonie direct over het internet geleid worden. Daarbij kan je kiezen voor gescheiden lijnen voor jouw telefonieverkeer zodat je altijd verzekert bent van stabiele telefonie ook als het netwerk zwaar belast wordt.
  

Vraag vrijblijvend een offerte aan en neem direct contact op met onze klantenservice via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar inkoop@voipzeker.nl. Onze experts staan jou maar al te graag te woord en helpen jou met het vinden van de perfecte oplossing. Ervaar nu zelf onze dienstverlening.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen