Overstappen naar VOIPZeker

Rate this post

Overstappen naar VOIPZeker

Overstappen naar VoIP, vervelend of misschien juist een kans? Als we kijken naar de extra bijkomende functionaliteiten, mogelijkheden en kostenbesparing lijkt het voor ons een duidelijke kans om de bereikbaarheid van jouw onderneming te verbeteren; als ware meer voor minder!

Zoals velen van ons inmiddels al weten, komt er een moment dat je wilt, of waarschijnlijk zelfs moet, overstappen naar VoIP. Grote providers zoals bijvoorbeeld KPN hebben aangegeven te stoppen met ISDN. Wij denken dat het verstandig is voor jouw bedrijf om niet te wachten tot het laatste moment, maar alvast hier goed voorbereid op te zijn en te overstappen naar VoIP. Maar hoe kan jij simpel en eenvoudig overstappen naar VoIP?

Je overstap is binnen 1 dag geregeld, niet fout toch? Inderdaad, wij als VOIPZeker kunnen jouw overstap binnen 1 dag regelen. Wij maken een kopie van je huidige ISDN centrale, en zetten deze vlekkeloos over naar de cloud, binnen 1 dag. Je hebt geen omkijken meer naar het beheer van de hosted telefooncentrale, en bovendien krijg je voortdurend de laatste (beveiligings)updates. En terwijl dit allemaal voor je geregeld wordt, blijft jouw organisatie gewoon bereikbaar!

Wel zijn er een paar zaken die goed geregeld moeten zijn zodat een overstap vlekkeloos verloopt. Omdat VoIP telefonie gebruik maakt van internet om te bellen, is het een vereiste om een goede internetverbinding en een geschikte modem te hebben. Laat je internetverbinding regelmatig steken vallen of kan je internetmodem niet omgaan met VoIP? Geen nood, wij als VOIPZeker kunnen jou voorzien van goede internet en van een juiste modem!

Waarom kiezen voor VOIPZeker?

VOIPZeker is namelijk een alles onder 1 dak aanbieder, zowel telefonie als internet. Al onze medewerkers zijn ware experts met veel expertise, zodat jij als klant altijd en overal een goed antwoord mag verwachten. Wij zijn vooruitdenkend en vooruitstrevend, dat betekent dat jij als klant altijd met specifieke vraagstukken aan de deur mag kloppen, wij regelen het voor je. Dit is mogelijk door onze unieke eigen ontwikkelde platform, simpel en functioneel. Klaar voor een zorgeloze overstap? Vraag danĀ hier een gratis overstap advies aan of download de overstap gids!

Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen