Overstappen naar VOIPZeker

Wil je overstappen? Dan maak je de juiste keuze. 

Bij VOIPZeker geniet je van het beste VoIP platform op de markt.  

2 Overstappen naar VOIPZeker
Jordy Reijn

Door: Jordy Reijn
Updated: 9 nov 2022

4.7/5 – (12 votes)

Overstappen naar VOIPZeker

Als bedrijf wil je genieten van telefonie zonder zorgen. Daarom gaan wij jouw transitie zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen. 

VOIPZeker bestaat al meer dan 10 jaar en heeft het beste VoIP platform die er op dit moment te vinden is. Daarnaast is onze klantenbestand zeer groot waardoor we makkelijk met je meedenken in passende oplossingen. 

Flexibiliteit is bij ons KEY. Wij zorgen dat jouw onderneming de telefonie krijgt die het verdient en groeien graag met je mee. 

Van zelf nummers uitkiezen tot gratis installatie, nummer behoud en meest complexe belplannen. Wij zorgen dat we een passende oplossing hebben voor jouw onderneming.

Door onze ervaring blijven we ons verbeteren. Dit ga je vooral merken doordat je zorgeloos kunt bellen waar en wanneer je maar wilt. 

Wij gaan het voor je regelen!

 

 

Je overstap is binnen 1 dag geregeld. Wij als VOIPZeker kunnen jouw overstap binnen 1 dag regelen. Je hebt geen omkijken meer naar het beheer van de hosted telefooncentrale, en bovendien krijg je voortdurend de laatste (beveiligings)updates. En terwijl dit allemaal voor je geregeld wordt, blijft jouw organisatie gewoon bereikbaar!

 

Waarom kiezen voor VOIPZeker?

 

VOIPZeker is namelijk een alles onder 1 dak aanbieder, zowel telefonie als internet. Al onze medewerkers zijn ware experts met veel expertise, zodat jij als klant altijd en overal een goed antwoord mag verwachten. 

Wij zijn vooruitdenkend en vooruitstrevend, dat betekent dat jij als klant altijd met specifieke vragen aan de deur mag kloppen. Wij regelen het voor je.

Onze unieke service is mogelijk door een eigen ontwikkelde platform, simpel en functioneel. 

Vast op Mobiel - Altijd en overal bereikbaar

Optimaal flexwerken “on the go” via een app of een revolutionaire Vast op Mobiel simkaart.  Je bent gewoon overal bereikbaar via onze app. Uitbellen en gebeld worden met je vaste nummer op je mobiele telefoon. Tover je mobiel om tot vaste telefonie,  een kantoor in je broekzak.

In deze video ontdek je hoe je eenvoudig de meest complexe belplannen maakt

VOIPZeker-Video-header-Home-resize-590x340

Klaar voor een zorgeloze overstap?

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen